Вокалистът на легендарните рокаджии от Rainbow Рони Ромеро се обясни в любов на годеницата си по време на концерта на българската група Intelligent Music Project в Бургас. Подобно на сцена от латиноамерикански сериал, чилиецът прекъсна концерта на групата, за да покани на сцената своята любима – румънката Корина Минда.Пред българските си фенове Ромеро довери, че тя е пристигнала специално за двата концерта на групата, за да го подкрепи и че тя е жената, която преди година променила живота му.

„Понеже тя заслужава всичко и понеже промени живота ми, мисля, че заслужава всички тук да й изпеем „Happy birthday“ – изповяда се Ромеро пред всички присъстващи, давайки да се разбере, че неговата възлюбова празнува рождения си ден и именно това е причината за тази любовна демонстрация. Летният театър в града избухна в аплодисменти и запя заедно с музикантите от групата.
В свое интервю пред българска медия, звездата на Rainbow сподели, че отскоро живее в Букурещ при новата си възлюбена Корина Минда, която освен като негов мениджър, работи и като стоматолог в родината си. Двамата не спират да демонстрират своята любов в социалните мрежи, а Минда взима все по-активно участие в рок кариерата на Ромеро, участвайки и в клипове към песните на големите рокбанди, от които е част бъдещият й съпруг.

Очаква се тя да се снима и в клип на българската звездна група Intelligent Music Project, чийто създател е д-р Милен Врабевски.