Деси Цонева вкара в кошмарно приключение своята колежка и приятелка Гала. Водещата на предаването "На кафе" изгуби съня си от страх и притеснение, че една от най-мощните магии в света може да се стовари над нея - тази, която се пренася чрез вуду куклите на шаманите в Хаити.
Наскоро Деси Цонева се завърна от пътешествие до островната държава в Карибско море, където изкара близо месец. Риалити звездата донесе на Гала подарък – вуду кукла, и направо докара водещата до истерия и нервна криза. 

"Деси, как може да ми носиш такива неща за подарък?! С човешки кости вътре! Нали знаеш, че с тези магии този, дето е правил куклата, предава своите проблеми на този, който я купи. Потрес, не искам такива неща за подарък, някоя маска от Хаити повече щеше да ме зарадва", изпадна в истерия Гала пред камерите, които излъчваха на живо гостуването на Деси Цонева.

Без изобщо да й пука, че гостенката й ще се обиди, дори и след предаването Гала изобщо не докоснала чуждоземската кукла и зад кулисите продължила да мърмори с кой акъл Цонева я е донесла в студиото й. Водещата се имала за много осведомена на тема тъмни сили, заклинания и как да се предпазва от тях, тъй като през тринадесетте години в ефир през студиото й са се изнизали не една и две гадателки и вещери.

От тях Гала запомнила, че с вуду заклинанията не бива шега, те имат изключително силно негативно въздействие и могат да предизвикат болести, нечовешки страдания или директно смърт. Въпреки че според вещите в занаята за вуду магията се изисква генетичен материал от лицето, на което шаманите искат да навредят, Гала изпаднала в дива паника, че куклата от Хаити е престояла известно време в студиото й. Суеверната водеща започнала да се тюхка и след шокиращия подарък на Цонева начертала най-черния сценарий: закриват предаването й и остава без работа.

Колкото и нелепо на пръв поглед да звучи, Гала дори допуснала, че дъщерята на покойния й колега Димитър Цонев е занесла вуду куклата в "На кафе" с пъклен план. След като излезе от "ВИП Брадър", Деси се впусна да прави кулинарно предаване по телевизия "Код Фешън", но Гала я подозирала, че голямата й цел била да я свали от екрана и да се настани в нейното ефирно време.

От притеснение вече седмица Гала не можела да спи спокойно и прибягвала да хапчета за сън. На екипа дори предложила да повикат поп, който да изчете молитва за здраве и просперитет в студиото.