Мислим си, че познаваме човека до себе си, но понякога от миналото му изплува тайна, която ни кара да разберем, че живеем с чужд човек. И кардинално променя живота ни. 

Пример за това е историята на момиче на име Вера, което трескаво се подготвяло за сватбата си. И всичко било прекрасно, докато неочаквано в ръцете й не попаднало писмо, адресирано до годеника й.

В този ден бъдещият й съпруг Владимир отишъл на работа, а Вера имала почивен ден. След закуска някой позвънил на вратата на апартамента им.

Сапунка: Булка избяга от сватбата с бащата на младоженеца, а младежът се залюби с...

Пред прага стояла възрастна жена, която казала, че познава бъдещия й мъж и му носи писмо. Оказало се, че старицата е съседка на бившата приятелка на годеника й - Катя. Тя му носела писмо от нея, тъй като това било последното желание на починалото момиче.

"Затова дойдох да изпълня молбата й", казала старата жена и помолила Вера да му даде писмото, когато се прибере от работа. 

Останала сама в апартамента, Вера дълго време не можела да дойде на себе. Младата жена взела писмото и след дълги колебания започнала да го чете.

С какво странното писмо от непозната накарало Вера да види годеника си в друга светлина и да разбере, че няма бъдеще с човек като него, четете в jenata.blitz.bg.