Британската любимка - принцеса Даяна, често е описвана като много срамежлива жена. Всички около нея забелязвали колко лесно се изчервява при обществените й изяви. Това обаче се дължало не само на естествената й скромност, но и на коварна болест, която я мъчела още от ранните й години. Това издадоха близки до покойната принцеса. 

Зловещо: Даяна винаги носела със себе си чанта, пълна с кръв, заради… ВИДЕО

„Розовите бузи на лейди Ди бяха причинени от хронично възпалително състояние на кожата. Първата съпруга на престолонаследника на Великобритания страдаше от много коварна болест“, допълват те.

Принцесата на народа се опитала да се пребори с този й проблем по доста интересен начин. „Тя си уреждаше така наречените „дни на глезенето на Даяна“. Това е нейното любимо време, което тя посвещава само на себе си: правеше си масаж с ароматерапевтични масла, извършваше всевъзможни процедури за грижа за кожата й. Даяна беше уверена, че измиването на лицето 60 й пъти на ден може да направи кожата й здрава и да се отърве от коварната болест“, издават близките на покойната принцеса Даяна.

Но каква страшна болест е мъчила принцесата на народа ще научите на jenata.blitz.bg