Бившият частен секретар на покойната принцеса Даяна – Патрик Джефсън, издаде зловеща тайна от живота й. Той разкри, че принцесата на Уелс, която вече не е между живите, винаги е настоявала с нея да има хладилна чанта, пълна с кръвни бланки.

„Тя се страхуваше за живота си. Дори когато бе омъжена за принц Чарлз знаеше, че като кралска особа е винаги изложена на огромна опасност. Това й притеснение се засилваше изключително много когато бе сред много хора и когато посещаваше конфликтни страни“, споделя Джефсън.

Той издаде, че ужасът на Даяна се засилил след развода й с британския принц. Именно тогава манията й край нея винаги да има хладилна чанта, пълна с кръвни бланки, се засилила.

„Британското кралско семейство не я оцени адекватно. Те не знаеха какъв актив е Даяна. Тя не бе природна бунтарка както я описват мнозина, а природен монарх. Ако знаеха как да се отнасят с нея, а не да я подценяват, можеха само да спечелят от нея.

След развода й с Чарлз те буквално я заличиха от кралската фамилия. Тя стана самотна майка, която трябваше да се справя сама с живота и тежката слава, която вече имаше“, споделя Патрик Джефсън, който е бил коняр и частен секретар на бившата принцеса на Уелс от 1988 до 1996 г.

Защо обаче Даяна е искала да има около себе си резервна кръв и какви още неща издаде Джефсън за покойната лейди Ди ще научите на jenata.blitz.bg