Щом стане въпрос за извивките по женското тяло повечето дами мислят, че мъжете обръщат внимание само на гърдите им. Но нека го кажем директно – има и много по-секси част от тялото на дамите. А именно дупето и бедрата.

Неотдавна от jenata.blitz.bg ви представиха Ана, която извади тяло за грях, по което мъжете въздишат, а жените си мечтаят да са като нея.

Стана ясно кое е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена! И не, това не са гърдите, а...

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкриха, че формата на женското дупе разкрива неподозирани неща за притежателката му. Също така се оказа, че формата на женските крака разкрива необикновени неща за притежателката им.

Не бе отдавна времето, в което от jenata.blitz.bg ви показаха и секси снимки на ослепителната Съмър Рей. Трябва да припомним, че тази гореща мадама има най-хубавото дупе в целия свят, а най-различни мераклии дават по 50 000 долара за негова снимка.

След това от jenata.blitz.bg ви разкрихме, че идеалното женско дупе е само на три упражнения разстояние.

Сега обаче ще поговорим за друга секси част от женското тяло, а именно пищните бедра, защото тези извивки на дамите побъркват всички.

Но ако искате да видите едни от най-известните дами по света, които са горди притежателки на най-пищните и сексапилни бедра, то посетете jenata.blitz.bg