Всяка сутрин, преди да тръгна за работа, вадя месо или риба от фризера и ги оставям да се размразяват. А когато се прибера вечерта, започвам да мисля какво да сготвя за вечеря.

Днес извадих пилешки гърди.

На път за офиса срещнах стара приятелка и тя ми сподели, че всички в семейството й обожават зеле и често го похапват под всякаква форма. Но най-вече задушено.

Тайната на най-сочното и вкусно свинско месце

Идеята за вечеря бързо се заформи в главата ми - ще сготвя и аз едно задушено зеле. Но ще му сложа и малко месце. 

Рецептата е много проста и няма да ви отнеме много време, а крайният резултат ще се хареса и на най-капризните. Веднага щом го опитат, ще бъдат възхитени от него! И най-важното - ястието е хем диетично, хем много засищащо! 

Как да си приготвите и вие тази бърза вкусотия, четете в jenata.blitz.bg.