Един ден, ядосана от факта, че съм постоянно уморена, се запитах, каква е тази тайна на жените от Япония, че всички те имат порцеланова кожа и красива фигура. Проучих малко и разбрах - щом се събудят, те пият чаша вода на празен стомах, пише журналистката на портала brightside.me.
Нейният положителен опит:

Реших да пробвам поне един месец. Експериментът течеше доста страхотно, защото наистина не изисква сам по себе си нищо особено.

А промените забелязах почти веднага и това са някои от най-важните: 

Чувствах се чиста и здрава 
Няколко дни след като започнах с експеримента, се чувствах много по-здрава и усетих, че много бързо изхвърлям токсините от тялото. 

Метаболизмът ми се подобри 
Както реших едновременно да започна и с различен хранителен режим, забелязах, че чаша вода празен стомах помага в това, защото изобщо нямах атаки на глад. и не само, че не бях гладна, но и имах много повече енергия. 

Отслабнах 
Бях по-малко гладна, а както вече казах, имах повече енергия, дори и започнах да тренирам, така че резултатите скоро бяха и повече от забележителни. 

Забравих за киселините 
Това е мой проблем, с който се сблъсквах с години. След всяко хранене имах ужасни киселини. Но от момента, когато започнах с практиката за пиене на чаша вода на празен стомах и този проблем изчезна! 

Кожата ми блестеше 
Да не се лъжем, изглеждах много по-стара, отколкото пишеше в моята лична карта. А сега всички фини линии и бръчки изчезнаха, а кожата ми просто започна да блести. 

И косата ми се възстанови 
Косата ми беше толкова чуплива и суха, че трябваше да я оидстригвам понякога и два пъти месечно. Сега е лъскава и буйна, а от цъфналите върхове няма и следа! 

Нямам уринарни инфекции 
Водата ми реши този проблем по-добре от всеки антибиотик. 

Отдавна не знам какво е това настинки и болести 
Имунната ми система значително се засили, като дори не си спомня кога за последен път съм кихала, а за настинките изобщо да не говоря.

Какви са правилата?  
Веднага след събуждане изпийте четири чаши вода. Ако това количество ви се струва много, започнете с една и постепенно увеличавайте количеството. 

След това не се яде нищо през следващите 45 минути. 

Два часа след закуска, обяд и вечеря, нищо не яжте и не пийте, съветват от zajenata.bg.