Преди време Ви разказахме за Килим World и техните красиви килими. Килими връзвани възелче по възелче на ръка от вълна или коприна, боядисани с естествени багрила – така както са се правили през хилядолетията. Истински килими! Килими за ценители!

В края на миналата година те реализираха мащабна разпродажба, за да улеснят преместването на шоурума си. Цените бяха сензационно намалени, 65% - 76%, което провокира голям интерес. Прииждаха хора от цялата страна, за да се възползват от шанса да се сдобият с истински ексклузивен килим на страхотна цена. Сега историята се повтаря във Варна. Килим World гостуват за кратко в морската столица, като предлагат килими на същите разпродажни цени, за да може черноморските им приятели също да се възползват от възможността да си купят истински килим на цена под стойността му.

Тук идват добрите новини за почитателите на домашния уют и „fine living”. Заради така създалата се в страната, а и в цял свят, ситуация покрай COVID 19, Килим World отново намалят цените на килимите. В момент на криза, доставчиците им от Иран, Индия и Пакистан предлагат килимите евтино, съответно и те могат да продават евтино. Ако не са най-големият, то със сигурност Килим World са едни от най-големите търговци на изискани и стойностни килими в Европа. Сега цените на красивите им вълнени и копринени ръчно връзвани килими са драстично намалени. Толкова намалени, че са по-евтини отколкото бихте си купили директно от производител.  

В Килим World ще намерите уникални фино изработени килими от най-добрите майстори-килимари в света. Килими, които внасят лукс, стил, класа и уют в дома. Килими, които с енергията, историята, традициите и символиката си променят изцяло интериора и усещането за уют. Онзи уют, който сега всички оценихме, когато бяхме принудени да стоим вкъщи. Килими като в именията на знаменитости като модната икона Версаче, Кралица Елизабет II, Шейховете на изток, Холивудските знаменитости и други. Най-красивите Ексклузивни, Дизайнерски и Копринени килими от цял свят, идващи от Исфахан, Табриз, Наин, Кашмир, както и известните като инвестиционни килими от град Кум, Иран с над 2 милиона възема на кв.м., изработени от най-фината коприна от най-добрите майстори на света – всички те на цени под реалната им стойност. Луксът никога не е бил по-достъпен!
 |
Освен Аристократичните килими, описани по-горе, в шоурума има и килими за всеки джоб и всеки вкус. Богато разнообразие от Класически и Модерни в различни размери, включително огромни килими с размери 400 х 300 см, 500 х 350 см и 600 х 400 см. Бюджетни ръчно направени вълнени килими на цените на изкуствените машинни такива, както и някой машинни килими.
Гарантираме Ви, че си заслужава да посетите Килим World! Килимите там са уникални, цените са страшно намалени, изборът е огромен, а обслужването надминава всякакви очаквания:
 
• безплатни проби в интериора

• безплатна доставка в цялата страна

• възможност за покупна на изплащане

• 5 години гаранция на ръчно връзваните килими

• неограничено право на замяна в рамките на 2 години на всеки ръчно връзван килим

• над 10 000 доволни клиента

Енергията и ентусиазмът, които се носят при тях със сигурност ще Ви впечатлят, а пълното удовлетворение от покупката ще ви радва десетилетия наред!

Тази възможност е точно олицетворение на израза „на правилното място в правилния момент“, тъй като цените са такива „само сега и само в Килим World“, заради моментното положение. Ето защо сега е правилният момент за такава покупка! Всеки, който държи на истинското, уважава себе си, дома и семейството си, заслужава такъв килим и трябва да хване „златната рибка“ в шоурума на Килим World.

КИЛИМ WORLD, бул. Андрей Ляпчев 72, Младост 2, София
ВАРНА – бул. Атанас Москов 3, Аква Център Варна

Работно време: Пон – Съб: 10:00 – 18:00 часа; Неделя: Почивен ден