Фирма за бърз кредит е осъдила певицата Жана Бергендорф, пише "Телеграф". Присъдата е произнесена от Столичния районен съд през ноември 2017 година. Заедно с 2000 лева, които е изтеглила, изпълнителката на "Самурай", има да дава и още 500 за лихви за една календарна година.
Ексцентричната звезда се принудила да прибегне до услугите на бързите кредити през декември 2016 година. Тогава я притискали да плати административната си глоба по предишното дело, на което беше осъдена. През април същата година тя предизвика катастрофа на централен столичен булевард след употреба на наркотици и бе осъдена на парична глоба и отнемане на книжка. 

32-годишната българка вече се готви за ново дело срещу нея. Бившият й приятел - стриптийзьорът Леандър Франсиско Янес, е пуснал жалба до прокуратурата за домашно насилие. Той се оплаква, че певицата го бие системно. Именно покрай него червенокосата певица влезе в криминалните хроники и за първи път в ареста на полицията през 2015 година. 

След битов скандал между двамата в квартирата й в "Гео Милев" съседите извикаха ченгета, които намериха огромно количество марихуана в жилището и ги задържаха в ареста.