Бившият мъж на Миглена Ангелова - Живко Чакръкчиев, който имаше собствен охранителен бизнес и минаваше за доста заможен мъж, даващ работа на над 80 човека, тотално е изпаднал.​​​​​​​ Масонът явно много е изгладнял, след като е закрил всичките си компании. След развода си със скандалната тв дама, той банкрутирал и започнал работа като консултант и „експерт по охраната” в няколко големи компании. В последните 3 години обаче той бил изгонен от няколко охранителни фирми, и се принудил да започне работа при скандалната фамилия Баневи, писа „Уикенд“.

Живко Чакръкчиев в момента бачка като „обектова охрана” или иначе казано - най-обикновен пазач на къмпинг „Каваците”. За да получи работата, която в неговото състояние е безценна, Чакръкчиев явно е ползвал връзки. Двамата с Николай Банев са родом от Хасково.

Според източниците ни Живко се е хванал за 30 лв. надница на ден и правел чудеса от героизъм, за да се утвърди на новото си работно място.


„Баневи са отдали „Каваци” на частна фирма, но сега се опитват да развалят договора. Покрай това летовниците се „наслаждават” на гръмки скандали между две охранителни фирми и почти ежедневни битки.

Новоизлюпеният пазач на Баневи – Живко Чакръкчиев, стана национално прочут, след като се ожени за Миглена Ангелова. Зад гърба си и двамата имат по няколко сватби и разводи. Те се разделиха набързо, а Чакръкчиев явно е стигнал вече до дъното, след като се е хванал да пази къмпинг на Баневи.