В момента на пазара за средства за отслабване има голяма борба за надмощие. И тъй като силните компании и корпорации сриват по-малките, пазарът си остава затворен за някои от най-добрите натурални продукти за отслабване.

По-малките производители и компании, които произвеждат качествени и ефикасни натурални препарати за стройна фигура, остават в сянката на големите корпорации. Затова решихме сами да тестваме, анализираме и открием препаратите за отслабване, които не са толкова известни, но са прекрасно оценени.


Те действат на някой от следните принципи:

- Намалят апетита и желанието за храна
- Изгарят мазнините и горят калории
- Стимулират метаболизма и превръщането на мазнини в енергия

Това са резултатите от нашия тест – 2-та най-ефикасни, но по-малко известни продукта за отслабване:1. GoSlimmer Patch са пластири за отслабване на базата на натурални съставки, с акцент върху худията – африкански растение, за което се пише, че потиска глада и стимулира процеса на отслабване.

Една опаковка съдържа 30 пластира, което е достатъчно за едномесечна употреба.

Съставки: Трите главни съставки на пластирите са худия, гуарана и гарциния.
Как действат: Пластирът се поставя върху чиста кожа, носи се 24 часа, а след това се заменя с нов пластир. За худията се твърди, че намаля апетита и потиска глада, гуараната се счита за носещо енергия растене, докато гарцинията е известна като растението, изгарящо мазнини.

Ефект: Ако пластирите се ползват редовно и спрямо упътванията, както и без прескачания, резултатите се забелязват още първия след първия месец употреба. Препоръчват се специално като допълнение към здравословното хранене и упражненията, защото водят до два пъти по-бързи резултати.


Някои от потребителите се хвалят, че са успели да свалят цели 5 кг още през първите две седмици.

Странични ефекти: Няма сведения за странични ефекти. Производителят предупреждава, че пластирите трябва да се ползват според упътванията – поставят се на чиста неокосмена част от тялото, не трябва да се слагат в областта на лицето и интимните части.

Къде да се купят и на каква цена: Може да поръчате опаковка GoSlimmer Patch пластири на официалната страница. на продукта, като читателите на портала blitz.bg получават 50% намаление.
Оценка на ефикасност: 8/10
 


За повече информация относно GoSlimmer Patch кликнете тук


2. Slim Excelle крем за отслабване е предназначен на първо място за сваляне на мастни натрупвания и целулит по корема и краката. Има липолитичен и диуретичен ефект, който предотвратява задържането на вода и мазнини в тялото. Успоредно с това хидратира кожата, подобрява еластичността ѝ и я тонизира.

Кремът съдържа 300 мл, което е достатъчно за едномесечна употреба. Нанася се с леко масажиране, за да попие по-добре.
Съставки: Главните съставки на крема са кофеин, алое вера, бодлив златист, фукус, водорасли, косово масло и люта червена чушка. Производителят твърди, че растенията са биологично отглеждани.

Как действа: Съставките в крема, както се твърди, действат на проблемните части на тялото и разбиват мазнините едновременно възпрепятствайки задържането на вода и мазнини.

Ефект: Потребителите съобщиха за най-добри резултати при премахване на целулита в областта на корема и бедрата. Средно те губели 2 до 3 см от талията си през първите две седмици от началото на употребата. Постигнали са по-значителни резултати при ползване на продукта в комбинация с правилно хранене.

Странични ефекти: Няма сведения за странични ефекти. След нанасяне на крема може да усетите загряване и почервеняване на кожата, което бързо ще изчезне. Всъщност това е знак, че кремът е започнал да действа.

Къде да се купи и на каква цена: Може да поръчате Slim Excelle крем на официалната страница на продукта, като читателите на портала blitz.bg получават 50% намаление.
Оценка на ефикасност: 8/10

За повече информация относно Slim Excelle кликнете тук

Заключение
Двата тествани продукта гарантират резултати в зависимост от това какво искате да постигнете и колко килограма искате да свалите.
Най-добри резултати при отслабване показаха GoSlimmer Patch пластирите, които се оказаха и най-лесни за употреба.

За премахване на целулита и мастните наслагвания в областта на корема препоръчваме Slim Excelle крем.

Важно е да се подчертае, че за да се постигне максимален резултат, всички продукти трябва да се ползват спрямо упътванията и без прескачане.
Във всеки случай, препоръчваме ви първо да пробвате един от тестваните натурални препарати, които нямат странични ефекти.
 

>>>КЛИКНЕТЕ ТУК GoSlimmer Patch

>>>КЛИКНЕТЕ ТУК Slim Excelle