Изгубен ключ, забравен важен ангажимент – на някои хора непрестанно им убягва нещо. Вероятно причината е техният зодиакален знак, пише "Труд".

Няма по-добри любовници от тези 3 зодии! (18+)

Ето кои три зодии се подреждат на първите места в класацията за най-разсеяни.

Овен 

Овните имат навика да правят по няколко неща едновременно. Поради тази причина съществува опасност в даден момент да се разконцентрират и да пропуснат нещо от безкрайния си списък със задачи.

Често те изпитват затруднения да се фокусират напълно върху едно нещо, защото мислите им вече са насочени към следващия ангажимент. За Овните е типично да не забравят дреболии като киселото мляко в магазина или плика с боклук в кухнята.

Когато обаче става на въпрос за нещо наистина важно, паметта често им изневерява. Това може да е рожденият ден на баба или крайният срок за подаване на данъчната декларация.

Ето защо е крайно препоръчително Овните да си помагат с напомнящи бележки или да използват разнообразните опции на смартфона си.

Представителите на тези 4 зодии е невъзможно да бъдат забравени

Близнаци

Можем да определим Близнаците като абсолютно непостоянни и, образно казано, вятър ги вее на бял кон. Тази зодия не спира да търси нови преживявания.

Ако усетят, че някъде ще се забавляват повече, те неминуемо зарязват настоящите си ангажименти и се отдават на нови приятели и преживявания. Откритият им и жизнерадостен нрав са причината те да са много контакти и да познават много хора.

По същия алгоритъм Близнаците забравят за една или друга уговорка. Така че, за жалост, не разчитайте винаги на представителите на тази зодия.

Внимание, дами, мъжете от тези зодии ще превърнат живота ви в среднощен кошмар

Водолей

Говори се, че този зодиакален знак има пророчески умения и е винаги над нещата. На Водолеите име е хоби да размишляват за всичко непрекъснато. Интересуват се от универсални теми и с голямо удоволствие наблягат на образованието си.

Понякога обаче забравят за настоящето. Изречения като: „О, днес ли беше часът ми при зъболекаря?“ или  „Боже, съвсем забравих, че утре вечер е партито по случай 80-ия рожден ден на дядо!“ често излизат от устата на Водолея.  

На него също ще му изключително полезно да си записва задачите в тефтерче или да си води календар, за да не пропусне нещо важно.