Нигерийски плейбой смая всички, като се появи на сватба с шест зашеметяващи бременни жени, като твърди, че е бащата на всички неродени бебета, пише BG VOICE.

Собственикът на нощен клуб Езе-Нвалие Нвогу, известен с псевдонима Pretty Mike, „открадна шоуто“ с необикновения си антураж на сватбата на актьора и негов приятел Уилямс Учемба.

Спортно облечен в розов костюм от розова фуксия без яка, симпатичният мъж беше заснет в обкръжение от купчина много бременни зашеметяващи жени в сребристи облекла. 

Във видеоклип, публикуван в профила му Pretty Mike of Lagos, предприемачът поздравява всяка от предполагаемите си приятелки с целувки и разтривания на корема, когато влизат в мястото на сватбата.

Ухилен широко в снимките и видеото, Pretty Mike се обръща в социалните си канали, за да обясни:

„PM и майките на неговите 6 бебета …. Филмов трик, ние просто живеем най-добрия си живот #ABetterTime #HappyHome #Familyiseverything #babybum”.

Странната сцена получи разнопосочен отговор, като един потребител на социалните мрежи обвини Pretty Mike, че е засенчил булката и младоженеца.

„Pretty Mike се появи на сватбата на Уилямс Учемба с 6 бременни жени. Той беше там на вратата и потриваше корема им ”, коментират те. „Това е една от причините да имам силно военно присъствие на мястото на сватбата си. Няма да дойдете и да преследвате влиянието в моя специален ден.” 

Привличащи вниманието публикации в социалните медии се управляват от Pretty Mike, който е съсобственик на Club Uno в Лагос заедно с брат си от 2007 г. насам.


Бизнесменът, който обича светлината на прожекторите, редовно е представян на показ с пищния си начин на живот в пищни тоалети, включително пернати крила, рогати шапки и с чадъри в различни цветове.

В последната си публикация в Instagram завършилият компютърно инженерство мъж, който е завършил  университет в САЩ, е споделил видеоклип в леглото с четири привидно голи жени.

Видеото показва Pretty Mike и четирите красавици, сгушени в леглото, докато той се събужда, протяга ръка около тях и се усмихва, преди кадърът да покаже пет чифта боси крака, които излизат изпод чистите бели чаршафи.
 


 

Pretty Mike е известен с това, че е плейбой в Нигерия и е отворен за връзките си и жените, с които излиза, въпреки че казва, че планира да се ожени тази година.

Той беше арестуван от властите на щата Лагос през 2017 г. за дехуманизиране и унизително поведение, след като публикува видеоклипове и снимки, на които разхожда жени  на кучешки повод.