Извънземни затварят хора в съдове, подобни на буркани, пълни със зелена течност. Това твърди американският уфолог Лон Стриклер. Той публикува на своя уебсайт невероятна история, която му била разказана от жител на Калифорния. Мъжът, който пожелал анонимност, твърди, че бил отвлечен от извънземни преди 11 години, съобщава Esoreiter.ru, цитиран от "Флагман".

В един януарски ден през 2008 г. той се събудил през нощта в леглото си. Тялото му било дехидратирано и чувствал ужасен дискомфорт. Боляло го всичко като след махмурлук, макар, че не се е напивал. Не помнел обаче какво се е случило с него предишния ден. През следващите три седмици спомените започнали да се връщат. 

Както си лежал в леглото, американецът се събудил на непонятно място – съд, подобен на буркан, пълен със зеленикава течност. Дробовете му се пълнели с нея, но мъжът успял все пак да излезе от съда и когато се огледал, видял хиляди подобни съдове, пълни с хора. Скоро след това той загубил съзнание. 

Той си спомня, че е видял високи хуманоидни същества. 

След като си върнал спомените, отвлеченият американец отишъл на преглед и се оказало, че диабетът, от който страдал още от юношеските години, мистериозно изчезнал.