Здравейте, ако си мислите, че това е врата за свекърви, може би сте прави. Така мъж от Перник "презентира" това, което виждате на снимката. А тя е съвсем истинска, от Перник, пише Глас бг.


От поста на мъжа разбираме, че за този прозорец през 2020-а главният архитект на общината е издал удостоверение за търпимост и той - прозорецът-врата за свекърви, е на крачка от това да стане законен.

Гледката е толкова абсурдна, че повечето от потребителите на социалната мрежа предположиха, че става въпрос за грешка. За недомислие. За две леви ръци и пр. оправдаващи недоразумението неща. Но... авторът на поста ни отрезви:

"Не, не е сбъркан строежът, може би аз съм сбъркан, като си мисля, че не е нормално да има врата на 6 метра височина, която да води към нищото.

Защото за общината тая врата е нормална и издава удостоверение, с което човекът да си я узакони. Като в същото време същият този главен архитект по жалба на човека с вратата без тераса издава заповед, с която аз трябва да си премахна парапета на терасата, защото не е съобразен с архитектурния ми проект. Та се питах дали наистина не съм луд..."

Е, уважаеми читатели, вие как мислите - луд ли е нашият човек, или в Община Перник витае някаква лудост? Или нещо друго...