11-ят слънчев ден е светъл и радостен. Подходящ е за ограмотяване, четене и учение. Трябва да отреагирате веднага на променящите се ситуации, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си, цитирана от bulgaria.utre.bg.

Основната препоръка днес е:”Прави всичко бързо“, добавя тя. „В този ден се препоръчва всичко да се прави с лекота, бързо, да се приведе домът в ред, да се приемат гости. Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо! Да бъдете през цялото време все едно на педал. Денят е добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. Изчистете дома си до блясък“, съветва астрологът.

И това е интересно: Тези 5 зодии взимат повече, отколкото дават! Пазете се от тях! - четете на jenata.blitz.bg.

„Добре е да шиете нещо или да правите ремонт. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им! Спомнете си и своето детство! Купете си нещо, което сте мечтали в детството, но не сте го имали, нищо, че вече сте големи! Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Ако имате Рейки степен, сега можете да работите с вътрешното си дете и да изпратите енергия“, добавя Ивелина Пенчева.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

„Не бива да се копае земята, да сеете или да садите. Нежелателно е да се гладува, освен за онези, които вече са започнали предварително гладуване. Да не се осквернява въздухът с цигарен дим например! Не се препоръчва да сте бавни в действията, много да спите и да мързелувате. Не се предавайте на унинието! Не се препоръчват планомерни действия. Плановете може да бъдат разрушени или да се реализират на обратно. Нищо не късайте, не режете нищо! Този ден е за съзидание, не за разрушение“, обяснява астрологът.

„Придържайте се в облеклото към ярките цветове! Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно“, добавя тя.
„Да не се обръща внимание на сънищата в този ден! Сбъдват се само конкретните сънища. Не е хубаво да сънувате починали. Ако те ви викат – загуби и лишения. Ако сънувате кон, подкова – знак за разрешение на кризисна ситуация“, обяснява Ивелина Пенчева.