Първородният син на британския принц Хари и съпругата му, херцогинята на Съсекс Меган, се появи на бял свят на 6 май. Какво вещаят звездите за кралското отроче, родено под знака на Телеца?

Според астроложката Ан-Луиз Холанд, цитирана от в. "Дейли стар", се очертава то да бъде упорито и закачливо.

Извънредно от Острова: Меган Маркъл е…

Момченцето е представител на същата зодия като братовчедите си принцеса Шарлот и принц Луи - по-малките дъщеря и син на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин, отбелязва астроложката.

Какъв характер ще има първородният син на Хари и Меган?

"Въпреки че са лоялни, честни и на тях може да се разчита, Телците се славят като твърде упорити, като упорството им често граничи с инат. Веднъж наумили си нещо, е трудно да бъдат разубедени", казва Ан-Луиз Холанд.

Залаганията започнаха: Какви са вариантите за име на бебето на Хари и Меган 

Представителите на тази зодия не обичат промените, особено принудителните, допълва астроложката.

Това е! Меган Маркъл роди! (СНИМКА)

Говорейки за характера на кралското бебе, Холанд смята, че има всички шансове то да израсне като вдъхновител, инициатор и брилянтен във взимането на решения индивид.

Астроложката не изключва и възможността синът на принц Хари и Меган Маркъл да притежава "организационната способност да промени света".

Освен че се очертава като индивид със силен характер, наследникът на херцога и херцогинята на Съсекс вероятно ще бъде дързък и забавен "бърборко", леко нетърпелив, но завидно схватлив.