Азарей е български астролог, ученик на Люмиер, който пък е представител на Френската астрологична школа. Занимава се със астрология от 2013 г. Ето и последната му прогноза, публикувана в личния му фейсбук профил:

На 23.12.2022 в 12:18 часа започна новолунието в зодиакалния знак Козирог
Време е да помислите за имиджа си и по-добро семейно положение. Вашите отговорности пред обществото ще са на дневен ред. Земите на България се управляват от знака Козирог. Ето защо е важно да подкрепяме мислено и на дела развитието на Родината!

Вашата делова и професионална активност е свързана с търсене на сигурност за семейството. Паричните ви и бизнес дела ще се отнасят за имоти, храна, домашни продукти и услуги.

Следващите 28 дни ще са изпълнени с появи на обществени места, лични публични изяви или подобряване на личния имидж.

Ще имате взаимоотношения в професионален план с жени, имащи обществен престиж и власт. Те могат да повлияят и да ви подкрепят в реализация на кариерата.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com
 

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Козирог, Телец и Дева. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Овен, Рак и Везни.
Както помните от предните статии, по време на новолуние и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?
Темите върху, които може да се фокусирате са следните:
- Кариера
- Имидж, визия
- Професията и призванието
- Идеалите ви
- Амбицията ви
- Успеха
- Закалителни процедури и планински туризъм

Желая ви късмет, здраве и добро настроение!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук