Жена се съгласи да изотстави гаджето си, след като нейната бъдеща свекърва й предложила 10 хиляди долара, за да осъществи раздялата, съобщава в. "Мирър“.

Американката разказала за случката в сайта Редит, но предпочела да запази анонимност. В поста си тя твърди, че с приятеля й се запознали в колежа и ходели сериозно 5 години преди той да й предложи брак.

Впоследствие обаче годеницата си дала сметка, че богатите родители на партньора й едва ли ще я одобрят за булка и и няма да я приемат в семейството. И се оказала права.

Не след дълго родителското тяло на бъдещия младоженец и предложило 10 хиляди долара, ако тотално прекъсне връзката си с него. На годеницата не й било нужно много. Напоследък нейният избранник се държал все по-лошо с нея и започвал да прилича на родителите си, а и посягал все по-често към чашката и го избивало към ревност и насилие.

Така че когато бъдещата й свекърва й се обадила с предложението, тя веднага го приела. Условие на сделката било обаче "подкупената" да пази сделката в тайна.