Професионална доминатрица (жена, която играе доминираща роля в BDSM практиките) разкри няколко професионални тайни и сподели интересни истори, свързани с нейната работа.

Веа Веспър, която живее в Ню Йорк, заяви, че е влязла в професията доминатрикс по препоръка на съпруга й, който я посъветвал да започне да изкарва пари от хобито си, пишат световни медии.

„Когато работех в бар, имах няколко клиенти, които имаха фетиш към крака и дори ми платиха за това да задоволя нуждите им и да гледат в краката ми. Съпругът ми тогава ми каза: „Харесва ти - тогава работи това", споделя сексуалната работничка. Тя добави, че близките и семейството на съпруга й знаят за нейната професия и са я приели нормално.
 Жената отбеляза, че работата й по същество не се различава от проституцията, но поясни: „В моя случай няма вагинален или друг секс, не се събличам, не мога да се пипам, но използвам страпон.“

Тя обърна внимание на факта, че на Pornhub dominatrix сесиите често завършват със самозадоволяване или секс, обаче Веа предпочита друг край на срещата с клиента. След сесия с доминиране тя отделя 10-15 минути, за да обсъди с мъжете какво им харесва и какво не им харесва.


Веспър подчерта, че се отнася много сериозно към избора на клиенти. Винаги моли за препоръки от други доминатрици, когато към нея се обърнат нови лица. Жената също трябва да провери дали потенциалният клиент е съден за изнасилване или тежка телесна повреда. Тогава Веспър отказва.

Според нея преди срещата тя общува с клиента по електронна поща и двамата обсъждат неговите предпочитания. По време на сесиите тя спира и пита мъжете дали всичко е наред. В допълнение, BDSM сесиите използват думи за спиране. „Много е важно да се изгради доверие, защото без него нищо няма да се получи“, обобщи сексуалната работничка.


Преди това порно актрисата Миа Халифа се оплака, че миналото ще я преследва до края на живота й. Звездата от филмите за възрастни отбеляза, че жените, които играят в порното, нямат правата върху видеоклиповете. Това означава, че видеоклиповете с тяхно участие не могат да бъдат премахнати от мрежата и последиците от решенията, които са взели преди много години, ще бъдат с тях до смърт.