27-годишна американка, която твърди, че е най-добре платената секс труженичка в Щатите, сподели интимни подробности за професията си. Тя казва, че с нея изкарва по 1 млн. долара годишно, съобщава „Дейли Мейл“.
 

Алис Литъл е родом от Ирландия, а сега живее в Карсън Сити, Невада. Започнала да работи легално като проститутка през 2016 година.
 


Тя отхвърля клишето, че работата ѝ е само да носи еротично бельо и да си „клати задника“, и твърди, че същината на професията е да помага на двойките да „преоткрият интимността“.
 


„Нищо не донася такова голямо задоволство като работата в законен публичен дом. Пасва ми идеално“, казва в интервю младата дама. Тя разкрива как влязла в бизнеса и защо си харесва работата толкова много.
 


В бардака тя учи клиентите си на различни техники и им помага да преодолеят проблеми като притеснение на публично място и „девственост”, а също и затруднения с ерекцията.
 


Алис признава, че имала няколко сексуални връзки едновременно. Тя предлага индивидуални сесии и резервации за двойки, които помагат за разрешаването на интимните затруднения.
 
„Да имате експерт като ме, който да ви покаже как да практикувате бичуване, пляскане, връзване, ролеви игри, доминация и др., може да донесе нова тръпка в сексуалния ви живот“, споделя тя.
 


Алис опитвала да работи различни неща, преди да влезе в секс бизнеса, но само там открила комбинацията от неща, които са ѝ интересни. След като разбрала, че секс индустрията може да задоволи желанията ѝ, отишла в Moonlite Bunny Ranch – лицензиран публичен дом в покрайнините на Карсън Сити. Тя отишла там през 2016 година и смятала да остане смао няколко месеца, но после решила да остане.
 


Жрицата се определя като сапиосексуална – човек, който намира интелигентността за сексуално привлекателна и възбуждаща. Това ѝ помага да отдели физическия елемент от взаимоотношенията ѝ с хората.
 


„Като сапиосексуална научих много рано, че съм привлечена от умовете на хората около мен, без значение от телата им. Не изпитвам срам от сексуалността си, от опитването на нови неща и от това, че съм привлечена от повече от един човек едновременно. Това ми помага да се наслаждавам сексуално на няколко връзки по едно и също време“, добавя тя.
 


Жрицата редовно споделя видеоклипове на сексуална тематика, включително прави прегледи на различни играчки и води дискусии на различни теми като мастурбация и орален секс. Тя има 14 000 абоната в YouTube.
 


Заради натоварената ѝ програма, запазването на „сеанс“ при Алис, която специализира в „терапевтични сексуални услуги“ поотделно и за двойки, започва от около 2000 долара. Партитата, които се организират с единствената цел „сексуално запознанство“, обикновено струват по-евтино – 400 долара.
 
В кая на 2018 година Алис разкри, че е успяла да изкара 1 млн. долара за същата година. Обикновено най-добрите в бранша изкарват между 400 000 и 700 000 на година.
 


Невада е единственият американски щат, където проституцията е разрешена под някаква форма. Строго регулираните публични домове работят законно главно в изолирани селски региони, далеч от голяма част от населението на щата. Проституцията, обаче, не е разрешена навсякъде, а само в окръзите Кларк (който включва Лас Вегас), Дъглас, Еурека, Линкълн, Пършинг и Уашои.

Превод и редакция: БЛИЦ