Победителката в конкурса "Кралица на Русия 2019" на външен вид изгледа като ангелско момиче - руси букли, големи очи, красива фигура. 

Въобще не е възможно да си представим как Елина Воронцова може да крещи на някой, че е "боклук!" и да заплашва със жестока саморазправа. 

Но именно тези думи са записани по време на неин разговор с журналист от медия. 

Всичко започнало от предаване, където Елина споделила своите тайни как правилно да се завъртат главите на мъжете за пари. 

Журналистът се опитал да отвори очите на момичето, като я разкритикувал за начина ѝ на живот. След това от ангелската красота на "Кралицата на Русия" не останала и следа. 
Фото  Instagram/vorontsova_elina_official

 

Моделката позвънила на своя оскърбител, за да му разясни как стоят нещата. Запис от разговора им, по-голямата част от който се състои от каруцарски псувни, обаче се оказа на разположение на телеграм канала "Маш". 

"Ти, боклук, решил си да ме запишеш... Когато човек говори против мен така и ме залива с мръсотии... след това езикът му може да отрежат. Ще плащаш компенсации за това ла*но до края на живота си, обещават ти", казва на записа Елина.