Хари - един от най-желаните ергени сред принцовете вече е в клуба на официално сгодените, но има още много други кралски особи, които все още търсят любовта. Ако мечтаете да станете принцеса, нищо не е загубено – от Дубай до Белгия има принцове, чиито сърца са свободни, пише Дарик. Ето част от тях:

Принц Хамдан от Дубай

Принц Хамдан от Дубай е на 35 години. Той е известен с любовта си към пътешествията, скачането с парашут и колоезденето.

 

Принц Хамдан от Дубай
Освен това той е поет, а неговото творчество се радва на много почитатели. Той се гордее с близо шест милиона последователи в Instagram.

Принц Хюсеин от Йордания

23-годишният Принц Хюсеин е известен като разбивач на сърца със синя кръв. Той е най-голямото дете на крал Абдула II и кралица Рания и съответно е престолонаследник.

 

Принц Хюсеин от Йордания
Той е получил образованието си в Кралската военна академия във Великобритания, където са учили принцовете Уилям и Хари.

Принц Матин от Бруней

Семейството на 26-годишният Принц Матин от Бруней притежава авоари в размер на 20 милиарда долара. Той е четвъртият син на султан Хасанал Болкиа и шести по ред кандидат за брунейския престол.Завършва Лондонския университет през 2016 г. с магистърска степен по международни науки и дипломация. Обича конната езда, котките и вкусната храна.

Принц Йоахим от Белгия

25-годишният принц Йоахим от Белгия е деветият кандидат за белгийския престол. Учил е в Англия и Италия, завършил е международна икономика, мениджмънт и финанси.

 

Принц Йоахим от Белгия
Сега е офицер в белгийския флот.

Принц Константин Алексиос от Гърция и Дания

Принц Константин Алексиос е на 19 години. В Instagram демонстрира пищен начин на живот и се радва на близо 30 000 последователи.Принц Филипос Гръцки

31-годишният принц Филипос завършва университета в Джорджтаун през 2008 г. Неговата титла е по-скоро представителна, тъй като гръцката монархия е премахната през 1973 г.

 

Принц Филипос Гръцки