През август месец ми се обадиха от един вестник и ме попитаха дали е вярно, че със Саня сме се разделили. Потвърдих. Не искам да говоря за това нещо. Наистина е лично, а и няма да мога да разкрия причините за края на отношенията ни с едно или две изречения. Това заяви в ефира на "Събуди се" актьорът и режисьор Ники Илиев.

"Много е трудно понякога да разграничаваш професионалния и личния живот. Не мисля, че това е проблемът, може би става въпрос за други фактори, които са между нас. Съжалявам, че говоря толкова общо, но не мога да го кажа по-конкретно", каза той. 

Сестрите Кардашиян се съблякоха полуголи и тръгнаха по улиците на Лос Анджелис (СНИМКИ)

"Наличието на дете винаги променя нещата. Не подкрепям това родители да остават заедно само заради щастието на детето. Не мога да кажа, че ако имахме, това щеше да промени нещата, но определено щяха да са различни", заяви Илиев. 

"Аз съм виновен по някакъв начин, след като сме се разделили. Радвам се, че има смелостта и силата да продължи напред. За мен е изключително важно тя да е добре", добави режисьорът.

Падна огромна тайна за Меган Маркъл, грозен белег издаде каква страшна болка е преживяла! (СНИМКИ)

Той не пожела да сподели дали има друг човек до себе си. "Не искам личният ми живот да е на преден план", каза Илиев.

"В любовта съм правил много грешки. Изливал съм чувствата си по-рано отколкото трябва. Най-големият компромис, който направих, бе да не бъда верен на себе си. Правих неща, за да се харесам на друг човек, но това просто не бях аз. Тогава не го осъзнавах. Със сигурност обаче бая неща не съм преживял в любовта. Любов без условия искам да ми се случи. В днешно време любовта се възприема малко като игра - аз ще направя това, а ти еди какво си", заяви Илиев.