Майк Тайсън нокаутира Еминем, а Dr.Dre го реанимира. Това е само част от поредния сюрреалистичен сюжет, в който се забърква 47-годишният рапър от Детроит, пише Монитор бг.

Новото видео, към сингъла “Godzilla” от последния албум на Ем - Music to Be Murdered My, видя бял свят днес и само за 17 часа е гледано вече близо 10 милиона пъти, въпреки че дори не е качено в официалния канал на артиста в Youtube.

Режисьор на видеото е 23-годишният Кол Бенет, а ако трябва да погледнем и от сериозната страна на нещата, то е посветено на починалия през декември от свръхдоза рапър Juice WRLD, които се включва в припева на „Godzilla“.

Той е трябвало да запише и куплет, но така и не успял. За това пък Еминем счупи собствения си рекорд за най-бързо рапиране и то точно в третия куплет, в който развива скорост от 7,23 думи в секунда, което е 10,65 срички в секунда.

Най-бързата част е в края на куплета, в продължение на 31 секунди, в която успява да изговори 224 думи с 330 срички.

Така самият Слим Шейди подобри постижението си от песента “Rap God”от 2013 г., с която беше записан в рекордите на Гинес.

В края на видеото на “Godzilla“ има лично посвещение от Еминем към покойния му колега Juice WRLD, което гласи: „В любяща памет на Джаред Juice WRLD Хигинс….Ще бъдеш запомнен завинаги. Ще бъдеш обичан завинаги.

Ще бъдеш тук винаги. Благодаря ти, че промени света. 999 завинаги.“ Включен е и монолог от покойния рапър, който си отиде едва на 21 години, след като случайно предозира с Кодеин и Окситоцин, припадна на летището и полицията само установи смъртта му. „Надявам се всички да сте имали добър ден. Надявам се всеки да е осъществил нещо значимо.

Дори и да не сте, не се обезкуражавайте. Просто си поставете за цел да го направите утре, или вдругиден, и така ден след ден“, казва Juice WRLD.