Кои са най-жестоките мафиотски убийства и как наказват жертвите си различните бандитски групировки по света. Руският сайт Лайф.ру направи своеобразна класация на извращенията, които измислят бандитите по света.
Ето и кои са най-жестоките методи:

1. Циментиран във варел
 
Бандата на Аслан Гагиев измислила наистина отвратителен начин да се разправи с Председателя на борда на директорите на „Кутузовска” банка Олег Новоселски. Банкерът се скарал с мафиотите, след като отказал да им припише свои земи в скъпия район Матищи. Те го хванали и го съблекли гол. След това го вкарали в железен варел, като от него останала да стърчи само главата му. Напълнили варела с цимент. Когато той стегнал, те хвърлили банкера в канала „Москва”.
 
2. Колумбийска вратовръзка
 
Тази гадост е измислена от легендарния наркобарон Пабло Ескобар в началото на 80-те години на миналия век. При него в гърлото на жертвата се изрязва дълрбок отвор. От него се прекарва езика му. Така се получава психопатичната „Колумбийска вратовръзка”.
 
3. Растящ бамбук
 
Китайските триади мъчат жертвите си с жив бамбук. За целта подострят предния край на растението. Опират го в гърба или стомаха на висящата жертва и оставят бамбука да расте. А той израства с 1 метър за 24 часа. Краят му влиза в тялото на прегрешилия и предизвиква жестоки вътрешни разкъсвания.
 
4. Разтваряне в киселина
 
Тази жестокост е използвана от мафиота Джовани Бруск. Той е участвал в убийството на прокурора Джовани Фалконе през 1992 година. След този атентат сицилийският психопат решил, че един от помощниците му пее на полицията. Отвлякъл 11-годишния му син и две години мъчил детето. Накрая разтворил тялото му във вана с киселина.
 
5. Циментови пантофки
 
Тази гадост е измислена през 70-те години от боса Джони Розели. При нея жертвата е карана да стъпи в празна голяма кофа, която след това се пълни с бетон. Когато той изсъхне, осъденият на смърт се хвърля в някой язовир или езеро.
 
6. Сваряване
 
Така нюйоркската мафия се е разправила с ченгето под прикритие Уйлям Джексън. Забили ребрата му в една кука и започнали да го горят със специална лампа, която се използва в месокомбинатите за сваряване на свинското. Накрая сицилийците изгорили очите му с поялник. След това застреляли 150- килограмовия полицай.
 
7. Куршум в задника
 
Мафиотът Джо Профачи от Бруклинския клон на Коза Ностра измислил да наказва жертвите си с изстрел в ануса. По заповед на дона неговите главорези няколко пъти стреляли в задника на нароченият за убиване. Осъденият умирал от загуба на кръв.