Жегата в последните дни е направо нетърпима. Всеки намира всевъзможни начини да се разхлади. Някои обаче са много по-креативни от очакваното.

Именно на един такъв ентусиаст попадна фоторепортерът на БЛИЦ Георги Колев.

Той улови как мъж сваля тениската си насред центъра на столицата. Всичко се разиграва в градинката на Народния театър "Иван Вазов".

В един момент полуголият палавник съвсем необезпокоявано решава, че фонтаните са идеално място не само да се разхлади, ами и да свърши още едно-две важни неща.

След като се охлади със студената вода от фонтаните мъжът реши да изпере тениската си, а след това прилежно да я сложи на една от близките пейки, че да изсъхне.

Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

Странните му действия обаче не спряха до тук! След повторно топване в шадравана палавникът реши да "заработи" някой и друг лев.

Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

"Наведе се и започна да събира стотинките от дъното на фонтана. Много хора хвърлят там монети за щастие и късмет, а този реши да ги обере", възмущава се столичанка, станала свидетел на случилото се.

Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

"Какви ги върши тоя? Къпе се, пере се и изкарва и пари! Измислим го е, намерил му е цаката, но всичко това да става в центъра на европейска столица е грозно", казва пък жител на София, видял странната случка.

А вие какво мислите за интересната случка? Споделете с нас в коментарите!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук