Сър Том Джоунс е завързал романтични отношения с актрисата Присила Пресли. Това се случва по-малко от година, след като съпругата му Линда почина от рак, съобщава „Дейли Мейл”.
76-годишният певец от Уелс започнал отскоро отношенията си със 71-годишната Присила, която е бивша съпруга на покойния крал на рокендрола Елвис Пресли.
 

„Том и Присила се срещат. Има искра между тях, но те го дават бавно. Те са наистина в началото, но нещата вървят добре”, разкри запознат източник пред „Сън”.
 

„Том преживя трудна година със смъртта на Линда и Присила му иказа невероятна подкрепа”, разказва приятел на Джоунс.
 
Самият изпълнител отговори на въпрос за отношенията си с Присила така: „Приятели сме от дълго време. Тя е прекрасна дама. Прекарваме чудесни вечери заедно”.
 
Говорителят му го допълни: „Присила Пресли и Том се познават от много, много години”.
 

Миналия месец звездната двойка беше забелязана на романтична вечеря в Холивуд. Сър Том беше щракнат как галантно подава ръка на Присила да излезе от луксозния му бял Ролс Ройс преди вечерята.
 
Присила и Том се познават още от времето, когато актрисата беше омъжена за Елвис. След развода си с краля на рокендрола през 1973 година тя никога не се венчава повторно. От Елвис тя има дъщеря – Лиса-Мари, а от дългогодишния си приятел Марко Гарибалди – син Навароне.
 
Превод и редакция: БЛИЦ