Кармата се визира в съзнанието ни, като минал живот и минали отношение с дадени хора и обстоятелства, пише lifetime.bg. Тя и до днес няма научно обяснение, но е невидимата сянка, която следва живота на мнозина! Всъщност, какво представлява това толкова коментирано явление и защо кармичната предопределеност, предопределя живота ни?

Зад кармичните знаци се крие една много силна емоционална обвързаност, едни преживявания оставили дълбока следа в съзнателното ни Аз. Ако не вярвате в прераждането на духа, то навярно не вярвате и в кармата, но тези 5 съвета са за хора усещащи кармична предопределеност във връзката си.

Разпознаване на кармична среща между двама души – напълно ирационално и извън всякакви обяснения, когато усетим силно привличане в един непознат и то по необясними причини, то тази среща е кармична! Не бързайте да бягате от нея и да поставяте граници. Докато една кармична предопределеност не бъде изчистена, няма да спрете да срещате този човек, било то сега или за в бъдеще. Затова изправете се срещу кармичната си обвързаност смело.

Впуснете се свободно към връзка с кармична предопределеност – хората със свързана карма и то в любовта имат силно енергийно привличане. Тяхната среща трябва да се случи при всякакви обстоятелства и несъмнено ще завърши или с раздяла или с вечна любов. Бъдете подготвени да изстрадате кармичната си предопределеност. Тя е следствие от грешки или повратни обстоятелства, които ако не бъдат променени, отново ще повторите срещата с този човек.

Разберете причините за висящата над вас карма – кармата или предопределеността са причинени от нещо. Това нещо ви е накарало да изпитате силна емоция граничеща с крайност. Вие естествено не знаете, защо сте привлечен от човека до вас, как сте стигнали до тази кармична обвързаност и познатост, но откривайки причината за това, отключвате освобождаването от сянката на съдбата тегнеща над вас и половинката ви. Няма универсален отговор дали трябва да сте заедно или не, зависи каква е емоционалната ви кармична обремененост.

Поправете грешките на кармата си – когато разберете интуитивно, защо сте кармично предопределени към човека до вас, ще разберете и как да се освободите от това – поправяйки допуснатите в миналото грешки! Предопределеността не е бреме. Тя ни учи на незабравим урок, който преди не сме могли да осъзнаем и да изпълним.

Хармонична осъзнатост на връзката – само, когато и вие и кармичния ви партньор сте осъзнали хармоничната си същност, сте способни на щастие. Понякога това щастие е далеч един от друг, друг път съвсем близо и единно.

Кармата съществува независимо дали ви се вярва или не. Тя не е явление, а натрапчиво чувство за дежа-вю. Тя е част от любовта на почти всеки втори от нас, защото грешките трябва да бъдат поправени и осъзнати, независимо сега или на по-късен етап в еволюцията на духа ни!