ОВЕН


Време е да обърнете внимание на домашните дела. Започнете деня си с подреждане на шкафове и изхвърляне на ненужните вещи. Също така е добре, да не отлагате решаването на важни лични проблеми. Тези от вас, които имат влиятелни роднини, могат да се обърнат към тях за професионална подкрепа.


ТЕЛЕЦ


Днес ще чувствате прилив на сила и енергия. Ако разпределите правилно времето си, ще свършите много работа и няма да почувствате умора. Опитайте се да не правите всичко сами. Тези от вас, които отдавна планират големи покупки, днес имат шанс да закупят желания артикул на добра цена.


БЛИЗНАЦИ


Би било идеално да прекарате целия ден у дома, обръщайки внимание на семейството си. Може да почувствате безпокойство без видима причина. Някои от вас ще получат неприятни новини. Но дори и това да се случи, скоро ще стане ясно, че всичко може да се поправи.

Съдбата ще тества силата на тези 2 зодии през май

РАК


Добър момент е да правите работни планове за следващата седмица. Днес ще имате интересни идеи и не бива да пропускате възможността да реализирате някои от тях веднага. Вашата привлекателност ще е очевидна не само за приятелите ви, но и за непознатите. Така че, е време да отидете на социални събития.


ЛЪВ


Емоционално натоварен ден, през който ще се наложи да решавате проблеми, и то не само своите. Вашата щедрост и добронамереност ще ви позволят да помогнете на свои близки и познати. Добър ден за възстановяване на стари връзки или общуване с приятели. Възможно е да получите важни новини.


ДЕВА


Днес ще имате положителна нагласа, ще мислите ясно и ще сте отворени за всякакви разговори. Ще бъде еднакво лесно да общувате както с членове на семейството, така и с по-малко познати хора. Възможно е да получите покана за събитие, което ще обърка плановете ви за следващите дни.


ВЕЗНИ


Може да изглежда, че имате твърде много проблеми, с които да се справите. Не се опитвайте да действате сами. Не забравяйте, че имате близки хора, които могат да ви помогнат, ако ги помолите. Ако може да отложите нещо за по-късно, е по-добре да го направите. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.


СКОРПИОН


За тези от вас, които са планирали да обновят своите домакински уреди, днес е подходящият момент да отидат до магазина. Техните покупки ще бъдат много изгодни. Комуникацията с приятели ще бъде ползотворна и е възможно да се отрази положително на работата или бизнеса ви.


СТРЕЛЕЦ


Време е да тръгнете на път. Ще получите важни новини, които ще ви зарадват и ще ви помогнат да реализирате някои идеи. Ще имате положителна нагласа, така че ще може да разговаряте свободно и да обсъждате сериозни въпроси. Не са изключени дребни ежедневни неприятности, но всички ще бъдат лесно преодолими. 


КОЗИРОГ


Ако имате планирани неща за днес, се опитайте да ги направите през първата половина на деня. Този период ще бъде най-продуктивен и успешен. Можете да пазарувате, да подобрите интериора в дома си или да направите някои дребни ремонти. За някои от вас е добре да поканят гости, с които имат общи бизнес интереси. 

Китайски хороскоп: Куп пари и голямо богатство за 3 зодии през май

ВОДОЛЕЙ


Днес ще почувствате прилив на сила, от който си струва да се възползвате. Добър момент е да се отдадете на физически дейности. За тези от вас, които са обмисляли да се занимават със спорт, денят е подходящ за начало. Можете да поканите гости. Вероятни са и романтични изненади 


РИБИ


Днес ще успеете лесно да се справите с онези неща, които са в застой. Правилното решение ще бъде подсказано от интуицията и житейския ви опит. Отношенията ви с любимия човек ще вървят добре, ако не забравяте да му обръщате по-голямо внимание. В противен случай може да очаквате упреци и разногласия.