ОВЕН

Вторник носи известия за Овните, които съдържат три вида новини. За едни от вас са лични, за други – професионални, а за трети – за дома. Денят не блести с особен успех относно вашите делови задачи и професионални действия. Въздържайте се от проекти в тази област, обстановката е променлива.

ТЕЛЕЦ

За Телците най-голямата тежест е свързана с необходимостта да действат сами. Освен това бдителността ви нека бъде на високо ниво, тъй като са налице тайни домогвания от страна на някой да ви навреди. Мнозина имат шанс за близки контакти с хора от обществото и става въпрос за действия с финансова цел.
 

5 зодии ще бъдат целунати от Съдбата през новата година

БЛИЗНАЦИ

Вторник е изпълнен с движения и дейности за Близнаците. Бързите ви действия по въпроси, имащи делови характер, ще помогнат за успешното им разрешаване и някои от вас ще имат парични придобивки. Но днес се налага по-целенасочено да разгледате някакъв личен проблем. Успех на работното място.

РАК

Раците са енергетизирани и действат по конкретните задачи, което ще им донесе успех. Някои правят изключение, под въздействието на инертност те ще допуснат грешки. Налага се да се обърнете към влиятелни хора за подкрепа. Във финансовата сфера е съмнително, че ще успеете да се справите сами.

ЛЪВ

Пред Лъвовете стои важен проблем за разрешаване и цялото им внимание днес е насочено към него. Това ще ви направи прибързани в действията, което никога не е било гаранция за постигане на успех. Добре е да се посъветвате с приятели по проблема и да потърсите най-правилния път за справяне.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

ДЕВА

Труден ден за Девите. Намалени са физическите ви сили поради безсъние, породено от финансови проблеми. При тези обстоятелства ще ви бъде трудно да постигнете успех. Раздвижването по интересуващите ви въпроси може да последва след запознанство с нов човек, който разполага с добри възможности.

ВЕЗНИ

За Везните настъпват делови промени, които имат отношение към бизнеса. Действията ви е необходимо да бъдат точни и бързи, за да задържите нивото, на което се намирате. Ще има обаче и противодействия от други хора, но можете да разчитате на подкрепа от ръководителите си. Отдайте се на почивка.

СКОРПИОН

Бизнесмените Скорпиони ще бъдат най-действени във вторник. Делата ви намират добро развитие, а за някои от вас се появяват нови възможности за обединения при решаване на дадени въпроси. Професионалният ден ще премине мъчително за някои, макар че не ви липсват възможности да реализирате замисъла си.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците винаги бързат, когато имат да извършат нещо, и вторник не прави изключение от това правило. Но днес действията ви ще бъдат успешни както от лични, така и от обществени или професионални въпроси. Известни затруднения може да срещнете във финансовите дела, това се дължи на слаб предварителен план или неправилно планирани действия.

Луд късмет застига тези 3 зодии до дни

КОЗИРОГ

За Козирозите настъпват някои нежелателни промени в общественото им положение, но така изглежда само на пръв поглед. Впрочем не сте в състояние да анализирате въпроса, тъй като имате достатъчно причини да мислите във връзка с някакъв делови проблем. Насочете вниманието си към социалното си положение. Ще имате уговорена среща с влиятелен човек, от когото очаквате помощ.

ВОДОЛЕЙ

Надеждата на Водолеите за положително развитие на професионалните и бизнес дела напълно ще се оправдае във вторник. Към това може да се прибави и неочакваната помощ от приятели, която ще даде още по-мощен тласък. Денят е много добър за контакти. Срещата ви с нови хора ще позволи да погледнете под друг ъгъл и да “сверите” часовника си относно бъдещето си.

РИБИ

Деловият живот на Рибите се развива твърде динамично днес. За мнозина във вторник ще се окаже, че трябва да пътуват за изпълнение на служебните си ангажименти. Може да бъдете напълно убедени, че ще завършите работата си, а предстои и ново запознанство, което ще се окаже важно за бъдещата ви дейност. Някои ще претърпят някаква загуба днес, но тя не е фатална.