Овен – Днес се опитайте да действате по план. Не се поддавайте на желанието си да рискувате - краят може да не е какъвто го искате. Не е изключено да преминете през изпитание в работата. Постепенно напрежението ще се разсее с напредване на деня.

Телец – Наслаждавайте се на благата на живота и не падайте духом. Разбира се бъдете и благоразумни. Срещата с някого ще остави след себе си едно особено усещане и лесно няма да се освободите от това чувство.

Представителите на тези зодии са родени, за да побеждават

Близнаци – Хайде, не бъдете толкова сериозни. Опитайте се да поддържате добро настроение и ако почувствате раздразнение, сменете обкръжението, превключете заниманията си, заемете се с любимото си хоби.

Рак – Възможно е да се намирате в един доста сложен период, който ще трябва да преодолеете със силата на волята си. Вярвайте повече в себе си. Внимавайте да не допускате грешки, другото ще се нареди от само себе си.

Лъв – Както и да се променят обстоятелствата около вас, останете верни на принципите си. Ще видите някой от познатите си по съвсем различен начин, отколкото досега сте го възприемали и това ще ви изненада не малко.

Дева –Денят ви вероятно ще бъде доста динамичен. Независимо от вашите планове и намерения, съдбата ви подготвя някои нови промени. Бъдете готови да ги приемете и да вземате бързи и разумни решения.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Везни – Денят се очаква да бъде напрегнат. Повишава се вероятността от възникване на различни ограничения, забавяния, препятствия, трудности. Не е най-продуктивният ден за вас, но и това ще отмине…

Скорпион – Днес ви очаква толкова много работа, толкова задачи, че едва ли ще  ви остане време да се усмихнете и да се зарадвате на някоя свободна минута време. Не изпадайте в потрес, а мобилизирайте силите си и започнете да отхвърляте задачите една по една.

Стрелец –Действията ви трябва да бъдат премерени и внимателно обмислени. Избягвайте да вземате прибързани решения и не бъдете прекалено упорити и настойчиви. На работното място не поемайте допълнителни отговорности. В същото време се старайте да не влизате в пререкания с началници и колеги.

Козирог –В едни неща ще ви върви повече, отколкото в други. Постарайте се да не напрягате нервната система и стойте далеч от всякакви конфликти. Нуждаете се от спокойна и непринудена обстановка, за да се отпуснете.

Водолей- Днес едва ли ще можете да диктувате своите нови условия. Към бъдещите перспективи се отнасяйте с цялата сериозност, на която сте способни. Подходящо време за нестандартни мероприятия и приятелски събирания.

Ето кои са 3 най-завистливи зодии, внимавайте с тях!

Риби- Неустойчивото емоционално състояние ще бъде причина за редица проблеми и противоречия в личния живот, на работа или в бизнеса. Добър ден за анализ на грешките допуснати в миналото.

Съветите на Фортуна

Денят е свързан с мъдростта и получаване на нови знания. На този ден се увеличават способностите на човек за творческо и духовно обновление. В главата ви могат да се появят нови оригинални идеи, да ви хрумнат брилянтни решения на стари проблеми. Необходимо е пълно съсредоточаване върху най-важния проблем за вас и търсенето на необходимите източници на знания за решаването му.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино
 

Денят е свързан със световното право, знанията, книгите, архивите, информационното поле. Това е време за мъдрост, изследване на тайни знания, науки, занаяти. Всяко познание лесно се усвоява. Изведнъж могат да ви се появят нови възможности. За започване на нови дела, особено сериозни, денят се смята за неблагоприятен. Благоприятно е за тези действия, които са насочени към съзидание. Луната е на празен ход от 14:07ч до 15:07ч. В този час не предприемайте нищо важно.

Източник: Tribune.bg.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук