ОВЕН

В понеделник сте решителни и действията ви са успешни. Добре би било да не проявявате критичност към околните, за да не си навличате нечия неприязън. Денят се характеризира като много успешен в службата ви.

ТЕЛЕЦ

Целите и стремежите ви са постижими, ако още от днес се активизирате и действате неотклонно по задачите си. За мнозина понеделник се свързва с финансови дела, които ще осъществите с успех с продължително развитие. На някои предстоят преговори.

Зодиите, които остаряват по-бързо

 

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците са доста енергични и ще действат със замах не само в професионалния си живот, но и в личния. Бъдете по-сдържани и благоразположени към другите. Избягвайте противоречия с колеги и приятели, те може да се превърнат в непоносима конфронтация.

РАК

В професията днес ще имате проблеми, които трябва да решавате сами. Понеделник е много добър за вашите контакти. В много от случаите те ще ви донесат някаква придобивка. В делово отношение мнозина ще проведат преговори за допълнителна професионална дейност. Мнозина имат повишени делови възможности, ще реализират договор.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

ЛЪВ

Лъвовете са изправени пред необходимостта да вземат категорично решение във връзка с намерение, отнасящо се до деловия или личния живот. Сега в личния си живот изживявате моменти на самотност. Не прибързвайте с решение.

ДЕВА

Понеделник е твърде успешен за онези от вас, които ще действат по предварително съставен план. Ще имате много добри възможности за реализация при срещи и контакти с делови лица от сродни професии. Ще поставите ново начало в професионалната си дейност.

ВЕЗНИ

Трудно започвате деня, въпреки че няма да срещнете препятствия на работното си място, има вероятност някой да се опита да ви измами, от което да настъпят загуби. Бъдете по-внимателни в контактите си и не се предоверявайте. Бъдете сдържани и толерантни, не разкривайте плановете си.

СКОРПИОН

Богати възможности за Скорпионите в понеделник, но не е сигурно, че те ще ви предоставят финансово обогатяване. По-изразителни са деловите контакти, при които ще постигнете задоволителни резултати и реално обвързване за дейност, която ще ви донесе допълнителен приход.

Тези 3 зодии съсипват живота на другите


СТРЕЛЕЦ

Мнозина започват с лошо настроение понеделник. Не можете да се отървете от чувството за загуба, която е по-скоро нематериална – става въпрос за любовните отношения. С малко повече далновидност можете лесно да възстановите хармонията. Успешен ден в делово отношение. В очакване сте на някаква новина, свързана с личните ви финанси.

КОЗИРОГ

Успешно начало на тази седмица е понеделник при Козирозите. Днес вие сте неограничени по отношение на положителната си реализация. Условности винаги съществуват, но те могат да се появят само ако се държите неприветливо към шефовете си, колегите или съдружниците. Запазете добрия тон в преговорите си с недотам приятни за вас хора от бранша.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите ще бъдат много активни в понеделник. Денят се очертава доста борбен за вас и макар че няма да ви липсват трудности, чрез вродената си интелигентност ще постигнете успех в делата си. От днес започва много добър период за идейна реализация при вас. Находчивата ви натура и бизнес нюхът, който притежавате, ще ви изведат на върха.

РИБИ

За много от Рибите понеделник може да се превърне в ден за реализиране на придобивки. За такива обаче може да се надявате в своите контакти извън службата. На работното място не е изключено да имате проблеми, които е възможно да направят непродуктивен деня ви. Ще се сблъскате с пречка в работата си при изпълнение на някаква задача, поставена от прекия ви шеф.