ОВЕН

Обичайните дейности и рутинните задачи, днес ще ви се струват много досадни. Това е страхотен момент да се заемете с нещо ново. Втората половина на деня е подходяща да завършите започнатото по-рано, да направите равносметка и да поставите някои финални точки. 

 

ТЕЛЕЦ

Днес ще успеете да изберете правилния начин на действие, така че много от трудностите, възникнали през изминалата седмица да останат в миналото. Проблеми, които са се породили не по ваша вина, но са ви донесли неприятности, ще бъдат решени. На фона на всичко това, ще успеете да запазите добрия тон.  

Съдбата ще възнагради щедро 3 зодии през март

БЛИЗНАЦИ

Днес ще проявите упоритост и няма да изоставите плановете си, да се откажете от започнатото или да пренебрегнете идея, която се е оказала трудна за изпълнение. Постоянството ви ще се отплати. Вероятни са неочаквани подаръци или приятни изненади, включително и романтични.

 

РАК

Страхотни ще сте в почти всичко, което правите днес. Нищо няма да ви изглежда трудно и за вас няма да има и непреодолими препятствия. Вероятни са неочаквани събития и новини, които ще ви развеселят. Ще имате възможност да разговаряте с хора, от които зависи работата ви. 

 

ЛЪВ

Първата половина на деня ще е много по-успешна. Сериозните срещи не трябва да бъдат отлагат твърде дълго. Колкото по-важен е въпросът, толкова по-рано си струва да започнете да го обсъждате. Ще бъде полезно да отделите време и за почивка, както и да избягате от рутинните дела. 

 

ДЕВА

Денят започва с добри новини, може би не много важни, но вдъхновяващи. Стари познати ще напомнят за себе си. В непринуден разговор, може да получите важна информация. Не бързайте да я споделяте. Втората половина на деня ще бъде доста по-интензивна и ще се наложи да решавате чужди проблеми. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

ВЕЗНИ

Натоварен ден, наситен с приятни познанства. Разговаряйки ще научите много неща, които ще се окажат полезни в близко бъдеще. Ще имате възможност да решите и някои битови проблеми. Това ще изисква разходи, но е малко вероятно да става дума за значителни суми. Не е изключено и романтично увлечение.

 

СКОРПИОН

Всяка дейност днес ще изисква повече внимание от обикновено. Това, което ви изглежда незначително, може да играе важна роля по-късно. Първата половина на деня ще е сравнително спокойна, докато втората ще ви донеси доста вълнения. В този момент може да е трудно да разговаряте дори с хора, които ви познават добре.

 

СТРЕЛЕЦ

Обърнете специално внимание на интуицията си. Днес тя ще ви насочва в трудни моменти и ще ви подсказва с какво да се заемете първо, как да действате и на какво да обърнете по-голямо внимание. Съветите на околните няма да са ви от полза, дори и да са дадени от сърце. Ще имате повече работа, отколкото сте планирали.

 

КОЗИРОГ

Началото на деня не е добро за взимане на решения. Дори обсъждането на важни въпроси трябва да бъде отложено. Ще ви бъде трудно да намерите общ език с околните и едва ли ще е възможно бързо да постигнете компромис. Но това е подходящият момент да помислите за бъдещето и да си съставите планове.

Тотален обрат в живота на 3 зодии до края на зимата

ВОДОЛЕЙ

Днес комуникацията ще ви е много добра. Често и с желание ще помагате на другите. Ще се опитвате да не отказвате на тези, които се намират в трудна ситуация. Благодарение на вашата инициативност, все повече хора ще ви подкрепят, а различията ще бъдат забравени. Очаквайте добри новини. 

 

РИБИ

Малко вероятно е по пътя ви да се появи препятствие, което да не може да преодолеете. С изобретателност, постоянство и способност ще променяте плановете си в движение и ще се справите добре и с най-трудните ситуации. Денят обещава парични постъпления, включително от неочаквани източници.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук