ОВЕН

Опитайте се да разрешите всички важни въпроси сами. Никой няма да може да го направи по-добре от вас. Денят е подходящ да завършите някой проект, за който сте положили много усилия. Резултатът може да не е точно това, което сте очаквали, но това не трябва да ви разочарова. Възможни са необичайни оферти.

ТЕЛЕЦ

Денят е подходящ за общуване с хора, с които бихте искали да си сътрудничите. Създаването на добро впечатление няма да е трудно, ако се държите естествено и споделяте вашите постижения без фалшива скромност. Вероятно е началото на романтична връзка, които ще ви донесе ярки емоции. 

Тези зодии удариха джакпота, ще се къпят в пари цяла зима

БЛИЗНАЦИ

По-добре е да не разчитате на лесни успехи. Дори днес да действате само по рутинни задачи, ще трябва да работите усилено, за да постигнете желания резултат. Може да намерите помощници, но все пак е по-добре да решавате най-важните въпроси сами. Денят е подходящ за обсъждане на планове.

РАК

Днес ще постигнете много, ако упорствате. Не всичко ще се получи веднага, но не бива да захвърляте започнатото. Вашата решимост ще направи благоприятно впечатление. Със сигурност ще има хора, които ще искат да ви помогнат. Приятелство или романтични отношения могат да започнат с общи дела. 

ЛЪВ

Денят е идеален за общуване с нови познати или среща с малко познати хора. Ще направите добро впечатление. Ще имате възможност да възстановите стари връзки и да подобрите отношенията си с тези, с които сте били в кавга. Пътуване ще ви донесе положителни емоции.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

ДЕВА

Опитайте се да не се нервите, особено когато става въпрос за някои незначителни събития или неща, които не ви засягат пряко. Ако запазите самообладание, денят ще бъде добър. Няма да имате сериозни проблеми. Но тези от вас, които за кратко губят равновесие, рискуват да срещнат трудности. 

ВЕЗНИ

Не трябва да се доверявате на първото впечатление, когато става въпрос за пари или имущество. Не бързайте да правите сделки с нови познати или да купувате нещо от хора, които срещате за първи път. Решаването на сложни казуси трябва да става в първата половина на деня.

До 1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри! Бонусите са важни!
 

СКОРПИОН

По-добре е да не отлагате нищо за дълго време. Началото на деня ще бъде интересно, ярко и вдъхновяващо, идеално за смели експерименти и нови начала. Това е добър момент да завършите нещата, които сте започнати по-рано, и да се заемете с нещо ново. Вероятни са изгодни сделки или покупки. 

СТРЕЛЕЦ

Ще се справите с много неща, защото ще се отнасяте сериозно и няма да чакате всичко да се нареди от само себе си. Сутринта могат да се случат някои неочаквани събития, които да ви принудят да промените плановете си. Малко по-късно ще бъде възможно да се върнете към планираното по-рано. 

3 зодии ще се радват на невиждан успех в Годината на Черния воден заек

КОЗИРОГ

Денят ще бъде много благоприятен за вас и ще успеете в много отношения, ако не губите времето си. Всички сериозни решения, трябва да взимате сами. Съветите на приятели и чуждия опит едва ли ще ви бъдат полезни. Освен това денят е подходящ за творчески дейности. 

ВОДОЛЕЙ

Съсредоточете се върху решаването на проблемите, които имате напоследък. Днес много от вашите начинания ще бъдат сполучливи, а благодарение на подкрепата на звездите ще можете да реализирате и най-смелите си планове. Преди да предприемете сериозна стъпка, помислете внимателно.

РИБИ

Опитайте се да не бързате и да не поемате рискове. Решенията, взети в движение, е малко вероятно да бъдат успешни. Може да пропуснете нещо важно или да попаднете в капан, поставен от недоброжелател. Не водете разговори с хора, които рядко ви разбират и почти никога не ви подкрепят. 

Източник: "Марица"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук