ОВЕН

Няма да е лесно да запазите спокойствие, особено в началото на деня. По това време ще вземете много събития присърце. Преживяванията и тревогите ще ви попречат да се концентрирате и рискувате да направите досадни грешки. Добре е да заложите на рутинните задачи, а всичко по-трудно да отложите. 

ТЕЛЕЦ

Денят ще се развие добре, ако правите това, което наистина ви интересува. Скучните неща, които отдавна ви притесняват, е по-добре да поверите на някой друг. Може да се върнете към стари планове, които да се опитате да реализирате. По-добре е да не рискувате с парите. Не правете съмнителни сделки и спонтанни покупки.

Тамара Глоба: Съдбата ще е много щедра към тези 3 зодии през декември

БЛИЗНАЦИ

Денят е подходящ за делови срещи, важни преговори и обсъждане на служебни въпроси. Ще бъдете подкрепяни от хора, от които не сте очаквали и това приятно ще ви изненада. Възможно е да имате не само нови съюзници, но и верни приятели. Някои от вас ще получат предложения, обещаващи бърз растеж на доходите. 

РАК

Вероятни са приятни срещи и необичайни запознанства. Ще направите добро впечатление на много хора, някои от които доста критични. Опитайте се да гледате на нещата реалистично, без илюзии. Може да се постави началото на бизнес отношения или приятелство, което ще играе важна роля в живота ви. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

ЛЪВ

Благодарение на щастлива комбинация от обстоятелства, бързо ще се справите с труден казус и ще постигнете успех там, където никой не го е очаквал. Във всичко, свързано с парите, може да разчитате на интуицията си. Нейните насоки ще ви помогнат да спечелите добри доходи и да избегнете излишни разходи. 

ДЕВА

Чувствайте се свободни да приемате нови предизвикателства. Със сигурност няма да се налага да се справяте сами с тях. Наблизо ще има хора, които са готови да споделят тревогите ви и да се притекат на помощ по всяко време. Важни делови преговори ще минат много успешно.

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

ВЕЗНИ

По-добре е да не разчитате на лесни успехи. За да постигнете целта си днес, ще трябва да проявите завидно постоянство. Трудностите и препятствията, които възникват, не бива да ви принуждават да се отказвате. Доказаните методи може да не са ефективни, така че бъдете готови да импровизирате. 

СКОРПИОН

Денят ще бъде много ползотворен и ще свършите много полезни неща. Ще имате време не само да реализирате стари планове, но и да се справите със съвсем нови задачи. Вероятни са изгодни сделки и покупки. Тези от вас, които се занимават с предприемаческа дейност, ще имат шанс да направят добри пари.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта няма да е лесно да се настроите за сериозна работа. Ще се разсейвате често и вероятността да изпуснете от поглед някоя дреболия ще е голяма. Важните преговори е добре да отложите за средата на деня. По това време ще бъдете много по убедителни и ще постигнете по-голям успех. 

Истински джакпот и страшен късмет за 2 зодии през декември

КОЗИРОГ

Денят ще бъде доста уморителен. Ще се наложи да се занимавате не само със собствените си дела, но и да решавате чужди проблеми. Но не е необходимо да се справяте с всичко сами. Не е изключено началото на сътрудничество, което ще отвори нови професионални перспективи пред вас.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е доста напрегнат и трудно ще се съсредоточавате. Ще се наложи да решавате няколко проблема наведнъж, да се учите в движение и да коригирате грешките на други хора. Може да се справите добре, но ще изисква немалко усилия. Всичко това ще ви измори и е добре да намерите начин да си починете.

РИБИ

Подходящ ден за делови преговори и общуване с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници. Ще направите благоприятно впечатление на мнозина и ще покажете най-добрата си страна. Тези, които са ви подценявали, ще забележат способностите ви. Вероятни са ценни подаръци.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук