Когато опитах тези кюфтенца разбрах, че съм пропиляла живота си!
Споделих рецептата с приятелки и всички полудяха по нея
Както казва една приятелка: "Когато опитах тези магданозени кюфтенца, разбрах, че съм пропиляла живота си в тези 33 години без магданозени кюфтенца.", пише кулинарката Инна Георгиева от сайта hera.bg.
Домакиня издаде тайната за най-крехкото пилешко месце, топи се в устата
Всъщност, след като ги споделих, няколко приятелки ги направиха и казаха, че не им са се получили съвсем същите на вид. Но просто трябва да имате предвид, че всяка зеления пуска различно количество вода, зависи и от сиренето. Яйцето може леко да варира в грамажа. Така че всичко е ориентировъчно и бъдете готови за импровизации.
Ползвала съм 3 едри връзки магданоз. Избирате такива с повече листа и стеблата не се ползват. Като се наситни с нож, количеството е около 1 купичка за супа.
Вижте как да направите тези вкусни кюфтенца, по които полудяват всички, на jenata.blitz.bg
Последвайте ни
5 Коментара: