Китайският мегаполис Ухан е поставен под карантина. Там започна пандемията, наричана в медиите китайския коронаворус, а в научните среди - nCoV2019.


В самият град с 11-е милиона жители се случва нещо невероятно: хората трескаво изкупуват хранителните продукти в магазините, паниката се разраства. 

Това се случва въпреки уверенията на представителите на властите, че и храните, и лекарствата, дори и медицинския персонал в Ухан са повече от достатъчни. 

Хората обаче са си хора, те се доверяват повече на радиото "от уста на уста", а затвореното пространство, макар и с размера на няколко Софии, започва тихичко да ги подлудява. 

Ако се разровим в многобройните новини в мрежата относно епидемията в Китай, то в тях тази болест как ли не е наричана: и проклятие, и началото на зомби апокалипсиса, и биологично оръжие, изпуснато от китайската лаборатория Wuhan P4 (снимката по-долу, и терористичен акт, при който неизвестният щам на грипа е подхвърлен от терористи, дори и вирус изпратен на Земята от жителите на Марс.  

Ако сортираме всичките тези ужаси, които се изливат в мрежата от "експерти" и "екстрасенси", то от цялото многообразие на информация може да се откроят изказванията по този повод на известния милиардер Бил Гейтс. Онова, което той каза миналия петък в рамките на дискусия, посветена на епидемията, въобще не е новост, пише esoreiter.

Гейтс говори за това отдавна, сякаш плаши или готви света към неизбежната биологична катастрофа. Например, по думите му, пандемията при съвременните комуникации може да се разпространи по целия свят само за няколко месеца. 

Кой стои зад Бил Гейтс

Фигурата на този доста необикновен човек винаги е предизвиквала силно внимание от страна на конспиролозите. 

Изследователите от този вид отдавна смятат, че Бил Гейтс, който не се отличава с някакви отличителни способности, изведнъж по чудесен начин стана главен мениджър на компютърната индустрия, която, в крайна сметка, доведе света до глобална зависимост от компютрите и интернета. 

На глобалистите (илюминатите) е достатъчно днес само да щракнат ключа (някъде в подземните бункери на летището на Денвър, виж видеото по-долу) и светът веднага ще се върне в каменната ера, дори няма да е нужна някаква световна война.  

След напускането на Microsoft (поради някаква си измислена причина), Гейтс веднага се насочи към борбата с епидемиите. Наистина ли това е случайно, питат се конспиролозите? 

Не може да бъде: този човек не се вписва в категорията на случайните събития, затова десет-петнадесет години трябва да очакваме, както са казали през 2008 г. независимите изследователи, че светът ще бъде разтресен от невиждани пандемии.

Изглежда, че пророчествата на конспиролозите започват да се сбъдват, светът не за първи път се тресе от загадъчни и неясно от къде появили се епидемии, от типа на Ебола. 

Днешната nCoV2019 заплашва да ги надмине всичките взети заедно. И, ако предишните, са били своеобразна тренировка, то китайският коронавирус категорично може да се назове генерална репетиция.

И обърнете внимание, навремето Бил Гейтс показа симулация на света относно разпространяването на подобен вирус по Земята, който, според програмата, ще започне в Китай.  

В любопитния ум на някой потребител в мрежата тогава може да възникне въпросът: а защо им е на глобалистите биологично оръжие, не може ли без него нашият крехък свят да бъде унищожен? 

Конспиролозите имат отговор и на този въпрос. Добрата пандемия не е унищожаване на целия свят, а прочистване от неговото население. За тази цел всичките средства са добри, дори и локалните войни, климатичното, психотронното, информационното оръжие. 

Но в тази редица биологичното оръжие може да се окаже доста по-ефективно от всичките гореизброени, но, най-вероятно, един или друг начин за водене на война срещу човечеството може да бъде употребен в зависимост от конкретните задачи. 
 

Превод и редакция: БЛИЦ