Столичанин е снимал наглед странна, но доста реална ситуация – пчели превземат паркиран автомобил, като са го накацали все едно е кошер. Юли Радославов е озаглавил поста си: И пчелите харесват Пежо! - пише Глас бг.

А коментарите под видеото са както комични, така и доста реалистични.

Слави Стоилков предполага, че цялото семейство е избягало от кошера и пътува, докато не си намери ново място.

"Това е мястото им за почивка и не са нападателни. Може да им се помогне като се остави захар, шербет или мед наблизо, откъдето да се нахранят и да имат сили да продължат", съветва той.

Мориган Епона пък съзря конспирацията с предположението: "Има скрит труп!"

Но Stanislav Stenly разведрява обсановката с категоричното: "Новият мед by Peugot. Изтънчен френски вкус Made in Bulgaria!"

А случаят от София доста наподобява на драма, разиграла се обаче в Ню Мексико. Там автомобилът е бил нападнат от хиляди пчели, та се наложило пожарната в Лас Крусес да се намеси, за да освободи от пчелното нашествие стария Buick.

Мъж, чието име не се споменава, взел назаем кола от приятел, за да отиде до близък супермаркет и поради топлото време, оставил автомобила с отворен прозорец. Човекът приключил с покупките в рамките на 10 минути и се върнал обратно към колата, оставил торбите в багажника и тръгнал към вкъщи, без дори да подозира какво се крие в задната дясна част на колата. Вижте!