Бразилският град Кашамбу, намиращ се в щата Минас Жерайс, отново попадна в центъра на вниманието на световните медии. 

Наскоро пуснато видео, заснето в общината, стана обект на дискусия и предизвика неподправен интерес сред феновете на мистиката.

Във видеото, заснето отдалеч, можете да видите странно светещо хуманоидно същество, чиято природа все още е загадка. 

Опитите на автора да увеличи изображението срещат затруднения и се вижда само фигура със светещи ръце и крака, стояща вертикално на два крака и леко движеща се.

Веднага след появата на видеото около създанието се разрази бурна дискусия. Някои са сигурни, че това е извънземно от далечни галактики.

Други предполагат, че си имаме работа с ангел, изпратен отгоре. Винаги обаче ще има скептици, които се отнасят с недоверие към това явление. 

Те смятат, че това е просто нелепа шега или метална фигура, блестяща на слънце.

Но мистериозното създание не е единственият феномен, свързан с Кашамбу, който привлече общественото внимание през последните месеци. 

През пролетта на 2023 г. в хасиендата Моро Кавадо, разположена в същата община, се случиха цели 17 мистериозни убийства на крави.

Местните бяха шокирани от тази поредица от смъртни случаи и въпреки че се опитват да намерят обяснение за тези събития, отговорите остават забулени в мистерия.

Към момента властите не коментират тези събития, но местни експерти и журналисти вече са започнали да събират информация и да подготвят доклади, за да разбулят мистерията, която обгръща Кашамба.

Независимо какво се крие зад тези мистериозни явления, едно нещо е ясно: малко бразилско градче е станало свидетел на събития, които могат да променят възприятието за реалността и да предизвикат непредсказуеми последици.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук