Инстаграм красавицата Сандра Лесли веднага успява да привлече вниманието на десетки хиляди потребители, независимо, че си е направила страница отскоро и е публикувала там едва няколко снимки. 

На фотографията се вижда красива блондинка с пищни форми и мило личице. Но все пак има един нюанс.В Reddit става популярен постът на потребител с никнейм Scaulbylausis, който попада на профила на Сандра и разкрива кой се крие зад нея. 

Всъщност на съвсем първата снимка, появила се на страницата в Инстаграм, е сефли на плешив мъж."Сatfish е пуснал случайно тази снимка. Сatfish (от англ. - "сом") - това е човек, който седи в социалните мрежи под чужда самоличност, за да завърже запознанство или лични отношения. 

Очевидно, "блогърът" бил съвсем начинаещ и не можел да се справи с тънкостите на Инстаграм, затова и се издал случайно, публикувайки свое селфи.

Потребителите разпознали още, че мъжът използва за фалшивата страница снимки на популярната инстаграм моделка Сабрина Никол, която се появи и в Playboy.Интересното е, че мъжът продължава да публикува снимки на блондинката, независимо, че "феновете" го заливат с подигравки и разобличаващи коментари. 

Превод БЛИЦ