Удивителното видео, публикувано преди няколко дни в Мрежата, показва северноамериканското езеро Ери, което се простира до канадската провинция Онтарио, както и в щатите Охайо, Мичиган, Ню Йорк и Пенсилвания. На тайнствените кадри ясно се вижда тъмен обект с огромни размери, който се движи над водния хоризонт. 

 

Някои зрители, които се запознаха с видеото, твърдят, че се вижда отражението върху водата на НЛО-то.

Разбира се, потребителите на Мрежата започнаха да спорят за това, какво представлява този диск, който се носеше над езерото. Някои очаквано са вярвали, че това е извънземен кораб. За други това е фантастичен лещовиден облак. Трети говорят за феномена от мистичен или дори религиозен характер. Ако вярвате на четвъртите, пред нас е изплувала подводница. Трети смятат, че неизвестен оператор е заснел рядко излъчване, наречено Фата Моргана.

Във всеки случай, много хора се интересуваха от видеото, особено след като експертите определиха, че записът е истински без най-малък монтаж, което означава, че над езерото Ери все още има нещо. Жалко е, че такива случаи в по-голямата си част остават мистерия за нас. Или може би това е смисълът на нашето съществуване? 

Превод: БЛИЦ