За богатство

Прави се на пълнолуние. Купете предварително нов керамичен или меден съд, желателно с формата на котле. Напълнете го с вода и пуснете на дъното сребърна монета. Поставете котлето така, че лунната светлина да може да го огрява. Покрийте го с ръце, сякаш събирате символично лунното сребро. Кажете:

Любеща Кралице на Луната,

Прати богатство и разкош.

Сребро и злато във ръката, туй аз те моля в тази нощ.

Повторете текста три пъти. Когато свършите, излейте водата на земята, може и в корените на дърво.

Чек за пари

По време на пълнолуние си напишете чек за получаване на пари, като напишете датата и пълното си име. Вместо сума оставете празно място. Можете да пишете и определена сума, но преди това трябва да разберете какъв е размерът на вашият вътрешен портфейл. Това означава, че можете да получите само толкова пари, колкото си позволите да имате. Следете за вътрешното си усещане, като започнете с неголяма сума и постепенно е увеличавате. Сумата при която почувствате неудобство, струва ви се , че не можете да е получите, това е вашият предел. Започнете постепенно да я увеличавате, като за целта я напишете на хартия и е поставете на видно място. Всеки път ,когато минавате покрай нея и вашият поглед попадне върху листа помислете представете колко пари желаете на първо време. Най отдолу на чека напишете поставете номер дата и подпис. След това го приберете на място, където никой не може да го намери. До седем дни ще получите желаната сума или компенсация във вид на предмети, успехи добри новини.


Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Дъжд от монети

На пълнолуние съберете всички монети от джобовете и портмонето си. След като се изкъпете старателно , старателно се полейте с тях, все едно ви полива дъжд. Ефекта е еднократен, направете го , когато имате голяма нужда от пари.

Пари под пътеката

Необходима ви е банкнота, по възможност не по- малка от двадесет лева. Този начин е подходящ за онези, чиято врата се отваря навън или прагът е доста висок, за да може от вътрешната страна до вратата да се сложи малка пътечка или изтривалка. Ако нямате, купете си . Сложете под нея банкнотата. Когато чистите и миете, местете пътеката, но не забравяйте да сложите на местото и и банкнотата. По този начин домът ви ще се радва на материално благополучие

Портмоне на Луната

Внимателно следете лунния календар. На всяко пълнолуние оставяйте отворено собственото си портмоне на перваза. Поставете го тъка , че лунните лъчи да го огряват. Правете това и през трите дни на пълнолунието. А през трите нощи на новолунието оставяйте на перваза портмонето си с колкото може повече пари.

Привличане на пари

Вечерта на четвъртия лунен ден след новолуние, когато за първи път се появява тънкия сърп на новата .Луна, отидете до прозореца,подрънкайте с монети и пошумолете с банкноти. Кажете Ти месецо младей а моите пари да нямат край. Най важното е да не объркате деня.

За намиране на работа

Растящата Луна може да помогне да се изпълни вашето желание за нова работа или нова длъжност. В първия ден от тази фаза напишете на бял лист : Искам веднага да си намеря нова работа. Сложете листа в бяла чиния и отгоре поставете седем зърна ориз. Когато желанието ви се изпълни или целта бъде постигната, засадете зърната ориз.

Източник: occult-times.com