Орлин Павлов не е срещнал любимата си Диана по време на почивката си в Дубай. Двамата се запознали пак случайно, както обикновено се случва в любовта, но не в арабското емирство, а в сградата БНТ. „Диана беше асистент на Марта Вачкова”, сподели наскоро певецът, който на 23 април ще празнува 40-тия си юбилей, пише "Уикенд". 

Водещата на Нова телевизия се поправи след грандиозния гаф! (СНИМКИ)


До сериозна връзка се стигнало на доста по-късен етап, тъй като Диана наистина заминала за Дубай. „Прибра се преди две години за малко”, споделя бившият вокалист на група „Каффе”. В София с Диана се видели на по кафе, разговаряли за всичко, а след това срещите им зачестили. Скоро след това заживели заедно, за да се убедят, че са един за друг. Дълго време тази любов остана тайна, което не е учудващо, тъй като Орлин Павлов е известен със стремежа си да брани личния си свят от хорското любопитство. Затова и мнозина бяха изненадани, когато стана ясно за връзката на певеца с красивата Диана. Двамата станаха родители в края на януари. „Елизабет Павлова, добре дошла на този свят”, обяви Орлин Павлов във фейсбук раждането на дъщеря си. 

Вдовицата на Шарлопов показа уникални СНИМКИ и сподели, че...

Певецът, който се изявява и като актьор, днес съчетава грижите за двете си любими момичета с кариерата си. Орлин подготвя концерти в края на лятото и есента, скоро ще започне работа и по нов албум, а междувременно продължава да се снима. „Предстоят ми два големи кино проекта”, похвали се Орлин, но не сподели подробности. Издаде само, че филмите са на етап подготовка и ще им се посвети през май и юни. „Ходи на кастинги, 80 % са несполучливи и това е хубаво, защото имаш опит”, признавал е Орлин и е допълвал, че има филми, в които е участвал и без кастинг, но са малко. Признава още, че и той, както всички други, мечтае за големи музикални сцени, за роли в мащабни холивудски продукции, но няма планове да пробва късмета си в Холивуд. Все пак вече е семеен мъж. В България пък всичко се случвало много трудно.