Много често хората се оплакват, че са родени в погрешна възраст или в погрешна страна. Защо се случва това? Има много обяснения и много хора вярват, че живеем на тази планета повече от веднъж, трудната част е, че много често нямаме спомени от нашия предишен живот, а само някакъв дълъг, неопределен послевкус.

Ами ако ви кажем, че според това изследване има седем живота, на които трябва да живеете на тази планета, бихте ли искали да знаете кой живеете точно сега? След имате невероятна възможност да разберете.

Прочетете тези седем описания и намерете това, което отговаря за вашия начин на живот точно сега и това ще бъде!

# 1 Бебе

Вие сте просто бебе на този свят, това наистина е вашият първи път в този свят. Не е чудно защо всичко изглежда толкова трудно и предизвикателно за вас, вие не знаете нищо и животът е труден за вас, но не трябва да се отказвате от отчаяние, то ще се подобри следващия път!

# 2 Студент

Това е по-интересно. Това е второто ви раждане. Вие сте изумени от всичко и от всички около вас. Всичко, което правиш, правиш по-добре да разбираш света около себе си. Прекарвате почти цялото си време, опитвайки се да научите нещо ново, да разберете света по-дълбоко. Това е етап, който ви подготвя за нещо по-напред.

# 3 Авантюрист

Сега знаете, какво можете да очаквате от живота, време да изследвате. Но този път, когато искате да изследвате света около вас, новите места са като магнити за вас, пребиваването на едно място определено не е за вас. Толкова много, за да видите, да преживеете и толкова малко време ... Въпреки това, това е една много вълнуваща фаза, третият ви живот.

# 4 Любовник

Четвъртият ви живот означава, че вече сте научили и проучили всичко, което имате, а сега е време да се установите и да потърсите истинската си любов. Ако непрекъснато мислите за намирането на една истинска любов - това е четвъртият живот. Със сигурност ще успеете и щом намерите душата си, това ще бъде завинаги!

# 5 Взимащ

Това е животът, който ще ви донесе успех и слава, и вие знаете това. Всичко, което правите, знаете как ще работи и очаквате, че ще донесе вашето признание всеки ден. Ако се чувствате така - страхотно, ако не, не се притеснявайте, това е просто един от предишните етапи.

# 6 Дарител

Това е времето, когато връщате услугата. Шестият ви живот е напълно посветен на помощ на другите, но ви харесва повече от всичко. Така че, ако усетите, че си мислите за другите повече, отколкото си мислите за себе си, то това е това - шести път, когато сте тук!

# 7 Трансцендент

Седмият живот е последният, но не сте разстроени от него, всичко, което искате, е малко по-голямо знание, което ви очаква някъде отвъд. Ако нещо, което се случва около вас, няма смисъл за вас и вие мислите, че това е напълно тривиално - вие сте готови за великото отвъд.