В доста неловка ситуация изпадна главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. „Сега ще ви кажа какво е общото между Мангъров и доц. Кунчев“, това заяви водещият на сутрешния блок на Нова ТВ Виктор Николаев.

„Сещате ли се как Мангъров се оплакваше, че маската, която си слагал мирише на джоб? Е, не знам дали това е така, но в доста неловка ситуация изпадна и доц. Кунчев във вторник“, заяви Николаев.

БЛИЦ припомня, че във вторник доц. Кунчев обяви ще има ли допълнително затягане на COVID мерките, а също така говори  и за зелените сертификати.

Да, но на излизане от сградата на Министерство на здравеопазването (МЗ), за да говори пред журналисти доц. Кунчев попадна в неловка ситуация. 

Сваляйки маската си на бузата му се видя залепнала… стотинка.„Слави маската и се оказа, че там има стотинка. Но нормално. Къде държим маската обикновено? В джобчето!

Нямам очакването, че дори като главен държавен здравен инспектор всеки път вади нова маска“, каза водещият Николаев.

Колежката му Мирослава Иванова обаче реши да се пошегува още по-сериозно със смешната ситуация: „Може да е изпробвал теорията за монетите – нали едни хора си лепяха монети по себе си, за да докажат, че от ваксините са чипирани“.


„Аз да успокоя доц. Кунчев – на всички се случва“, каза на свой ред Николаев.