Ослепително красива моделка от Инстаграм се опита да подкрепи Коледния дух, като се съблече чисто гола, за да подкрепи благотворителна организация, занимаваща се с бездомници. 

Джема МакКурт впрегна в добро дело своите 62 000 последователи в Туитър и 16 000 последователи в Инстаграм, като обяви 24-часова кампания за набиране на средства. 

22-годишната обяви старта на кампанията с доста пикантно съдържание за феновете ѝ в профила ѝ в OnlyFans - услуга за съдържание, за която човек се абонира срещу заплащане. Тя обеща, че всяка една стотинка, похарчена за услугата през идните 24 часа, ще отиде директно в сметката на базираната във Великобритания благотворителна организация "Криза", която работи с бездомници по Коледа. 

В поста си Гема заяви: "През следващите 24 часа всяко едно пени, което вие похарчите за моите планове в услугата, ще бъде дарено на "Криза". Всеки 28.87 британски лири ще нахранят един човек по Коледа. Ще публикувам доказателства, че съм дарила парите".

След това тя се пошегува: "Или ако предпочитате да залепите щифтове в очите си, отколкото да ме видите голa, можете просто да дарите тук @ crise.org.uk.".

Часове след старта на кампанията блондинката се появи отново в мрежата, за да осведоми феновете си как вървят нещата. "210 британски лири през първите няколко часа. Впечатлена съм... Всяко пени, което вие ще похарчите, ще бъде дарено за каузата, защото аз дарявам всичко, преди то да бъде таксувано с данъци и такси за транзакции", написа тя. 

Превод и редакция: БЛИЦ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Gemma McCourt (@gemmamccourt) on


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#thailand

 

A post shared by Gemma McCourt (@gemmamccourt) on