Едва ли има някой, който да не се страхува да ляга под ножа на хирурга. Потребители на Reddit споделят своя опит как да разведрят атмосферата и да се отпуснат. Някои от случаите са действително впечатляващи. 

Сред най-оригиналните истории е тази на потребител с никнейма Dreble, който разказва как невинна шега едва не е провалила операцията му, пише Bored Panda.

"Тогава бях на 15 години и трябваше да ми оперират коляното. За да ме успокои преди процедурата, хирургът ми даде маркер и ми каза да отбележа необходимото. Направих както ми казаха. Оградих болното коляно с кръг и го отбелязах със стрелка. За по-сигурно написах - да се оперира тук", спомня си мъжът."На ненужното коляно нарисувах кръстове и написах: "Тук да не се пипа!"
Както разказва младият мъж до операцията оставало половин час и му станало скучно. Започнал да оставя по цялото си тяло съобщения от типа на: "Няма да получите апендикса ми!" или "Какво търсите тук?! Операцията е на коляното."

"Дори помолих мама да напише на гърба ми: "Ако четете това, гледате неправилната страна, обърнете ме!"
Както разказва младежът, лекарите видели всичко и започнали да се смеят толкова силно, че се наложило да отложат операцията, за да се успокоят.

Превод БЛИЦ