Не, изневярата не е само мъжки патент, но не е тайна, че господата често биват хващани „в крачка“. Как да разберете, че мъжът изневерява ви и в живота му се е появило ново увлечение? Отговор на този въпрос дава Доктор Ко, като изброява пет признака, издаващи мъжката изневяра:
1. Започва да критикува жената до себе си
Критиките може да са насочени както към външността, така и към нейния характер или поведение. Ако мъжът нарича жената до себе си „скучна“, това е почти сигурен знак, че той е открил друга, която да го забавлява.

2. Непрекъснато е изморен
Работните му дни станат по-дълги, ако командировките зачестяват, а разходите му се увеличават. Ако мъжът няма желание за секс, винаги е изморен, засипан от твърде много работа и няма абсолютно никакво време за жената до себе си, това също е ясен признак за изневяра.

3. Изненадващо започва да ходи на фитнес
Той винаги е имал добро мнение за закръгленото си коремче и няколкото килограма в повече никога не са го притеснявали, а ето че изведнъж започва да тренира три пъти седмично. Най-вероятно се опитва да впечатли някого... и това най-вероятно не е жената до него. Същото важи и за рязката смяна на стила, парфюма или прическата.

4. Иска нещо различно  
Ако мъжът започне да говори за нови неща, които трябва да опита, и нови пътешествия, на които иска да отиде (незнайно защо сам), тук също най-вероятно става дума за изневяра.

5. Крие телефона си
Мобилният телефон винаги е с него – дори в банята и тоалетната. Не го изпуска от поглед. Непрекъснато пише съобщения и прекарва все повече време на него – това поведение е един от най-ясните признаци за изневяра. Същото важи и за компютъра.

Източник: Дарик